MENTALT FIT

                                                                                                                                                                                                 Inneholder add-linker

Å være trent er vel å bra. Å ha en sprettrumpe er fint. Å løfte tunge knebøy er kult. Å spise sunt er flott. Men hva hjelper det egentlig om du ikke er mentalt fit? Om du hele tiden føler at du ikke duger, at du ikke er god nok, at du kunne trent enda hardere eller løftet enda tyngre, gir det minimalt med glede å ha en trent kropp eller å være sterk.

Vi mennesker er ofte alt for harde med oss selv og glemmer å gi oss selv et klapp på skulderen eller faktisk si til oss selv at det vi gjør er bra. Folkens, det er viktig å skryte litt av oss selv. Det er jo så utrolig mye som vi gjør bra hver eneste dag!

Vi er også veldig flinke til å være opptatt av å spise sunt og trene, men vi glemmer at det mentale er vel så viktig. Jeg vil påstå at å trene og å jobbe med psyken vår, er enda viktigere enn å faktisk trene kroppen fysisk. For hvert år som går, innser jeg mer og mer hvor viktig psyken vår er. Å være mentalt fit er faktisk det beste du kan gjøre for helsen din.

Jeg skulle selv ønske at jeg hadde begynt å jobbe med psyken min så mye tidligere. Det stresset og presset vi møter i dag, er hardt. Å ha noen hjelpemidler eller noen triks til hvordan man kan takle disse, er alfa omega i dagens samfunn. Etter å ha jobbet mye med psyken min, kan jeg nå snu en negativ tanke om til noe positivt. Snakker jeg negativt til meg selv i tankene mine, er jeg i dagmentalt fit slik at jeg kan snakke mot mine egne tanker. Disse tankene negative er jo ikke sannheten!

Jeg har på meg Bowery tights, Astoria topp og Aura sko. Astoria toppen er forøvrig på tilbud nå. Dere vet jo at jeg elsker den! Jeg har den i så og si alle farger, sort, bergunder, rosa, gul og grå, og jeg sikler på den lilla og lysrosa. En favoritt i treningsgarderoben! 

Ikke undervurder det å ta vare på og å trene tankene dine. Jeg er sikker på at en del av dere ruller med øynene nå og tenker “jajaja”, men det er så viktig! Jo tidligere du starter, jo bedre. Og du vil takke deg selv. For å virkelig være fit, må hodet ditt være med på veien. Sørg for at du er mentalt fit, og ikke bare være fit på trening!

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg