MEXICO NESTE

Da er dagen her. Eller tidspunktet, kan jeg vel si. Ettersom denne ferien kom såpass brått på meg, har jeg faktisk telt timer og ikke dager til ferie. Som nevnt tidligere i uken, bestilte jeg flybilletter til Mexico på på onsdag. Torsdag var bosted booket.  Det komiske er at jeg ikke er et veldig spontant menneske. Jeg er og forblir en planleggingsnerd. Men nå fikk jeg et akutt behov for ferie, sol varme. Og jeg valgte å kjøre på. Jeg må innrømme at jeg er stolt, flau og sjokkert over meg selv på en og samme tid!

I skrivende stund sitter jeg på Gardermoen og flyet går om bare 30 minutter. Jeg skal til Mexico. Jeg kan nesten ikke tro det! Med den korte tiden fra jeg bestilte biletter til nå, tror jeg ikke at det har rukket å gå opp for meg at jeg skal reise. Men nå sitter jeg altså her på Gardermoen! Jeg blir en drøy uke i Cancun, før jeg skal ha fire dager i Tulum. Det blir helt magisk! Jeg har booket en leilighet begge stedet. I Cancun har jeg faktisk booket meg en leilighet med et privat svømmebasseng, som ligger i nærheten av stranden men også sentralt mot sentrum. I Tulum skal jeg bo i byen så jeg har enkel tilgang til kollektivt både til strand og happenings. Sol, varme, fine strender, cenoter, kultur, masse god mat; jeg elsker god tacos, sightseeing og kos.

Hvis du har noen tips til Cancun eller Mexico, tar jeg de gjerne i mot. Alt fra treningssentre, strender, ting jeg burde se, hva jeg kan droppe, resturanter, uteliv, ja, jeg tar imot alle tips med stor takknemlighet.   

Jeg må også vise dere dette fine armbåndet fra Pearls by BBN som er på håndleddet mitt i dag. Disse søte unge jentene lager smykkene selv og donerer tjue prosent av inntekten til Dale Oen Experience. Dette er en organisasjon som jobber for å hjelpe barn i skolealder psykisk. Noe jeg synes er veldig fint å støtte. Jeg har kjøpt et armbånd til alle mine nærmeste venninner. Både for å støtte organisasjonen og jentene, men også fordi jeg vil minne venninnne mine på at de er gode nok! 

Nå skal jeg gå til gaten. Woop, woop! Snakkes i Mexico!

 

Kristine ♥

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg