MIN KOMMENDE TRENINGSUKE

                                                                                                                                                                                       Inneholder add-linker

Hei og god søndag dere. I dag er min siste feriedag. Det føles litt vemodig om jeg skal være helt ærlig. Som jeg skrev i går, har jeg jo bare hatt ti dager og jeg kjenner at det faktisk er litt lite. 

For å gjøre overgangen fra ferie til hverdag mest mulig behagelig, har jeg akkurat planlagt uken som kommer. Da har jeg planlagt ukens middager, skrevet handleliste for uken, planlagt min kommende treningsuke, og også skrevet inn jobb, sosialt og hvile / meg-tid i kalenderen.

Før jeg snakker om min kommende treningsuke, må jeg vise dere dette super fine og behagelige settet – Snake seamless sports bh HER og Snake seamless tights HER. Bildene ble tatt på hytteterrassen i går morges. Jeg falt virkelig for dette settet med en gang jeg tok det på meg. Ikke bare ser det fint ut, det er super behagelig, helt uten sømmer og sitter godt. Settet finnes også i  lysegrå sports bh og lysegrå tights, og i mørkegrå sportsbh og mørkegrå tights. Jeg har akkurat bestilt det lysegrå settet også. Når jeg virkelig liker en tights og en sports bh, vil jeg gjerne ha det i flere farger. Det settet her blir en soleklar favoritt i høst!  

Min kommende treningsuke ser slik ut

⋄ Mandag
Moderat tung styrkeøkt etter jobb.
Jeg jobber dag og fra erfaring vet jeg at å stå opp klokken seks etter ferie, aldri føles komfortabelt. Derfor har jeg planlagt en nok så lett til moderat tung styrkeøkt etter jobb. Da pakker jeg også med en proteinbar, i morgen blir det en Barbells crunchy fudge, en banan og en Nocco, slik at jeg får litt ekstra futt i kroppen når jeg skal trene rett etter jobb.
Styrkeøkten kommer til å beste av benpress, roing i apparat, hack lift, push ups, hip thrust og face pull med et repetisjonsantall på mellom 8 til 12 repetisjoner.

⋄ Tirsdag
Crossfit-time på morgenen. Da følger jeg den planlagte økten som er bestemt av boksen / crossfitsenteret jeg trener på. Jeg vet ikke hva denne er. I tillegg kommer jeg til å gjøre knebøy før crossfitøkten hvor jeg gjør 4 -5 sett hvor jeg øker vektene for hvert sett og kommer opp til tunge vekter med 4 repetisjoner.

⋄ Onsdag
Crossfit på morgenen eller hvile. Føler jeg et lite snev av at kroppen trenger en hviledag, tar jeg det. Hvis ikke går jeg på en crossfittime. Denne dagen har jeg planer om å gjøre tunge chins før crossfitøkten. Da øker jeg også vekten for hvert sett og gjør totalt 4 – 5 sett.

⋄ Torsdag
Tung styrke. Her fokuserer jeg på baseøvelser. Frontbøy, pull ups, rumensk markløft, skulderpress, utfall og benkpress med et repetisjonsantall på mellom 5 -8 repetisjoner. Kanskje jeg avslutter med litt rumpepump om jeg føler for det. 

⋄ Fredag
Crossfitøkt på morgenen. 

⋄ Lørdag
Styrkeøkt eller hvile. Velger jeg å trene denne dagen tar jeg en valgfri styrkeøkt hvor jeg gjør akkurat det jeg vil. Ofte blir det da rumpetrening med hip thrust med kettlebell, kick back og rygghev med rumpefokus, sammen med litt rygg- og skuldertrening, som bred nedtrekk, revers flyes og sidehev.

⋄ Søndag
Crossfit økt eller hvile. Om jeg trente lørdag, tar jeg hviledag denne dagen. Lørdag eller søndag skal være en full hviledag. Jeg prester best når jeg tar minst en full hviledag hver uke. Hvis jeg tok en hviledag på lørdag, går jeg på en crossfitøkt på søndagen. Da blir jeg i tillegg igjen etter økten, eventuelt kommer før økten, for å øve på cleans og snatch, slik at det blir 20 -30 minutter teknikktrening i tillegg til crossfittimen.
Slik ser altså min treningsuke ut den kommende uken. Mens jeg satt og skrev dette innlegget, kjenner jeg faktisk at jeg gleder meg litt til rutiner og en bra treningsuke. Uke trettifire here I come! Først skal jeg riktnok ut å spiste pizza. Jeg har ferie noen timer til, og det skal nytes. Etter det gjenstår det bare å ta den kommende uken med storm. Håper du gjør det samme.

 

Kristine ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg