MIN TRENING DENNE UKEN

                                                                                                                                                                                                  Inneholder add-linker

Hei og hopp, og god søndag dere. Har helgen behandlet deg bra? Jeg har hatt en skikkelig bra helg! Den har vært fylt med jobb, venninnekos ute i solen, sushimiddag, Noccofest, en god treningsøkt og nå skal jeg på crossfitkurs før kvelden skal avsluttes med rekekveld og et glass vin. En perfekt helg i mine øyne!

Hvor fint er forresten ikke det setter her fra IcanIwill? Blueblue, baby! Seamless tights og seamless bh.
Tightsen behagelig på, høy på livet og sitter godt. Jeg liker de fine hulldetaljene som gjør den ekstra fin å se på. Obs, den er litt liten i størrelsen så jeg har gått opp en størrelse. Bhen har padding, noe som er perfekt for oss som ikke har de største puppene, og jeg liker også at den er litt lenger enn de fleste andre sports-bher. Den finnes også i grå, bergunder, guloransje og rosa. Bhen finnes også i sort, burgunder, guloransje og rosa.

Min trening denne uken.

⋄ Mandag
Jeg startet uken med en styrkeøkt på overkroppen. Det ble en tung økt med tung belastning bestående av markløft, chins med vekt, dips med vekt, enarms roing, skulderpress og push. Du kan se økten her.

⋄ Tirsdag
En tung benøkt med knebøy, gående utfall, strak mark, leg extenson, leg curl og hip thrust. Belastningen var ganske høy og jeg forsøkte å holde meg på mellom 5 -8 repetisjoner.

⋄ Onsdag
Det ble hviledag med 20 -25 minutter på å tøye og rulle på foam roller.

⋄ Torsdag
Denne dagen tok jeg en lett styrkeøkt på rygg og bryst. Her ble det lettere vekter og et repetisjonsantall på rundt 10 -12. Nedtrekk, stående roing, benkpress med manualer, revers flyes, enarms roing i kabel og push ups.

⋄ Fredag
Her startet jeg dagen med en benøkt. Jeg kjørte lettere vekter og flere repetisjoner enn på tirsdag, samtidig som jeg unngikk å gjøre øvelser som bøyer i kneleddet. Jeg har nemlig trolig fått en liten menisk skade og skal forsøke å ikke bruke kneet de neste ukene.  Repetisjonsantallet holdet jeg mellom 8 -12 repetisjoner. Økten bestod av strak markløft, frog pumps, lette glute bridge med strikk og rygghev med rumpefokus. 

⋄ Lørdag
Hviledag.

⋄ Søndag
I dag skal jeg på crossfitkurs. Jeg har fått beskjed om at det er mye teori, men jeg håper det også blir litt trening. Jeg gleder meg i hvert fall veldig.

Det var min trening denne uken. En ordentlig god treningsuke vil jeg si. Jeg har kost meg trening, følt meg sterk og rett og slett vært tilstedet når jeg har trent. Det er de beste øktene etter min mening. Har du fått inn noen gode økter denne uken?


Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg