MIN (UFERDIGE) LEILIGHET

 Den siste måneden har jeg fått så mange spørsmål om leiligheten min. Først og fremst må jeg si det er utrolig koselig at dere vil se hvordan jeg har det og hvor jeg bor. Samtidig må jeg si det faktisk er veldig skummelt. Mye skumlere enn jeg hadde trodd. Det å skulle vise frem hjemme mitt, mitt private fristed, føles ganske sårbart. Jeg vet sannelig ikke hvorfor det er slik.

Å legge ut bilder av meg selv og å få eventuelt negative tilbakemeldinger om meg eller mitt utseende, har jeg ingen problemer med. Jeg er så trygg i meg selv at det gjør meg nada. Merkelig nok er det å legge ut bilder av mitt hjem, mye mer sårbart og privat. Å skulle få negative tilbakemeldinger på hjemme mitt, føles langt tøffere. Det er nok noe med at jeg har lagt en del av sjelen min i dette stedet.

Jeg har brukt tid og energi på å gjøre leiligheten mer min. Det å da skulle legge det ut, slik at alle kan si, skrive og mene noe, blir privat. Noe av årsaken er nok at leiligheten er langt fra ferdig. Jeg har pusset ned vegger, malt, ommøblert og gjort en del små ting, men det er fortsatt en rekke ting som gjenstår. De neste månedene ønsker jeg å få opp diverse på veggene. Kunst eller speil, kanskje noen hyller. Jeg ønsker å få en kul lampe over spisebordet, sofaen skal byttes ut, jeg trenger gardiner til soverommet, jeg er på jakt etter et par kule retro skinnstoler til stuen. Og på lang sikt, vil jeg også bytte benkeplaten på kjøkkenet, samt fjerne flisene på veggene på kjøkkenet. Å gjøre noe med gulvet, er også noe jeg tenker å gjøre på langsikt. Akkurat nå har jeg rett og slett ikke økonomi til å gjøre alt på en gang. Spesielt de tingene jeg tenker på langsikt, er endringer som er mer kostbare og som derfor må utsettes litt.

Som du skjønner er leiligheten langt fra ferdig. Men akkurat nå, er jeg så ferdig som jeg kan bli. Nå føler jeg at jeg må bo meg litt inn, finne ut hva jeg vil ha og hvordan jeg vil gjøre det. Vil jeg ha en maskulin lampe over spisebordet for å bryte de klassiske fargene jeg har? Vil jeg kjøre en kul retrostil? Vil jeg gå for noe klassisk? Ja, det er mange spørsmål som jeg er usikker på. Nå ønsker jeg rett og slett å bare bo her litt og finne ut hvordan jeg vil ha det.

For meg føltes det vanskelig å ikke skulle vise dere et picture perfekt hjem fra start, men nå har jeg godtatt det. Jeg har ikke et hjem som du ser i et interiørblad. Per dags dato har jeg ikke kapasitet, verken økonomisk eller med tanke på kreativitet og kunnskap, til å gjøre alt på kort tid. Min leilighet kommer til å bli til over tid. Da tror jeg også resultatet blir best. For da kan jeg ta meg tid til å kjenne leiligheten min, føle på hva jeg har lyst på og hva som vil passe, uten å bare kjøpe noe eller gjøre noe fordi det må gjøres nå. Jeg velger derfor å vise dere noen bilder fra min (uferdige) leilighet. Så vil det komme flere etter hvert.

Disse maleriene er av dyktige Caroline H, @art_by_ch. Jeg klarer ikke bestemme meg for hvor jeg vil ha dem. Over sofaen, ved spisebordet eller i gangen? Akkurat nå har de blitt plassert på hyllen ved kjøkkenet, til jeg kommer til enighet med meg selv om hvor de skal henges opp. 

Sånn leiligheten er nå sier jeg meg nogenlunde fornøyd med. Det neste som står på listen nå er altså en ny sofa og en lampe over spisebordet. Når det gjelder sofa vil ha noe som ser fint ut, gjerne også litt maskulint og kult, samtidig som det skal være god komfort. Jeg elsker å slenge meg på sofaen, så den må være behagenlig. Har dere noen tips?

 

Kristine ♥

8 kommentarer
  1. Synes det er hyggelig at du viser likevel. Du får det fint. Og jeg elsker teppe ditt.

  2. Så veldig flott ut da 🙂 Jeg skjønner hvordan du tenker. Samme som at det er mye mer skummelt å få tilbakemeldinger på noe kreativt man har laget, et dikt, et maleri, et teater-opplegg, enn bare på hvordan man ser ut. Det er det man gir, sånn ekstra av seg selv, som er vondt å få negative tilbakemeldinger på..

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg