NÅ ER JEG KLAR FOR JULEFERIE

Hei dere og god romjul ♥ Nyter dere juledagene? Jeg håper det! Jeg har hatt noen hektiske dager på jobb, men nå er jeg klar for juleferie, julekos og julehygge. Jeg senke skuldre og bare nyte!

I dag skal jeg ha en hyggelig julekveld med venner og imorgen reiser jeg hjem til mitt barndomshjem og blir der på juleferie til nærmere nyttår. Det er godt mulig jeg kommer til å ta meg noen dager julefri fra bloggen. Fokuset mitt skal være på de jeg er glad i, ikke på telefon eller datamaskin. Jeg tar dagene som det kommer, før du vet ordet av det dukker jeg opp igjen. Ønsker du, kan du gjerne følge meg på instagram, @kristine_aure. Det er nok der jeg kommer til å oppdatere mest.

Etter å ha jobbet på sykehuset hver dag så langt i julen, har det fått meg til å tenke. Herlighet så heldig jeg er! Livet mitt er langt fra perfekt og jeg har absolutt mine skavanker, men jeg er stort sett frisk og rask, jeg har tak over hodet, penger til mat, en jobb jeg trives i, og venner og familie jeg er glad i. Ikke glem årets mest dyrebare og undervurderte julegave – nemlig selve livet. Du har enormt mye å være takknemlig for. Bruk et lite øyeblikk eller to i julen til å prise livet.

Da skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar for vennekveld. Det er juleferie! Deilig, deilig! Uansett hvor du er og hva du gjør denne romjulen, håper jeg du er med sammen med dine nære og kjære, at du lar roen synke inn og du tar deg tid til å sette pris på livet; det som er her og nå, og alt det fantastiske i livet ditt. Lag nye minner. Ta vare på deg selv og de rundt deg.
Ha en fortsatt nydelig romjul.

Kristine ♥

6 kommentarer
    1. Gode Kristine <3 håper du får en helt fantastisk romjul og juleferie. Det fortjener du.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg