NOEN TANKER OM Å GODTA SEG SELV

God fredag da dere. Og riktig god påske! Jeg har akkurat gjennomført en treningsøkt og nå skal jeg pakke sakene mine for å dra til Vaset. Det blir en klassisk påske på fjellet. Jeg gleder meg. Det er så deilig å komme seg bort, kjenne den friske fjelluften, tenne i peisen, gå en skitur eller to (om det fortsatt er skiføre), spise god mat og virkelig slappe av.

 

Denne påsken vil jeg gi deg en utfordring som du kan bryne deg på. Jeg ønsker at du skal forsøke å omfavne deg selv med positive tanker. Jeg vet det ikke alltid er lett, jeg har selv slitt mye med det, men det er så viktig. Spesielt nå som vi også snart nærmer oss sommer, og skal ta av oss klærne og går mer lettkledde. Huden er ikke den bruneste etter vinteren, kroppen føles ikke mest trent og vi har ikke vist oss i bikini på lenge. Klarer du å omfavne deg selv om din kropp med positive tanker?

Vi jenter er alt for flinke til å sammenligne oss med andre og å tenke negativt om oss selv. Før brukte jeg enormt mye energi på dette og fikk et veldig dårlig selvbilde og selvfølelse. Jeg følte meg mindre verdt og utilstrekkelig, og ble rett og slett veldig trist. Jeg bestemte meg for å ta et oppgjør med tankene. Det kan du også!

Stopp negative tanker om deg selv og kroppen din! Hvis du er snill og tar godt vare på deg selv, psyken din og kroppen din, vil den tilbake ta vare på deg og være mer samarbeidsvillig. Snakk pent til deg selv. Skryt av deg selv for det du har gjort bra. Om du kjenner at en negativ tanke kommer snikende, si til deg selv at dette bare er en tanke. En tanke definerer deg ikke! Tanker kommer og går. Hvor mange tanker hadde du ikke i går? Og husker du flesteparten av dem? Jeg tror ikke det! La de negative tankene streife forbi som en sky på en blå himmel. Dyrk det positive og få det til å vokse!

Tar du utfodringen?
Du vil ikke få den kroppen du ønsker deg ved å hate deg selv. Det er en klisje, men du må godta deg selv først! Din kropp er ditt tempel. Omfavne deg selv med positive tanker. Du er fantastisk og unik!
Med det ønsker jeg deg en riktig god påske. Uansett hva du gjør, håper jeg du er med noen du er glad i, at du har hvilepuls og smiler mye. 

 

Kristine ♥

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg