NOK EN HJEMMEØKT I STUEN

                                                                                                                                                      Inneholder add-linker

Om du har noen gode hjemmetreningstips til meg, tar jeg de gjerne i mot. Jeg er fortsatt ikke bestevenn med hjemmetreningen, selv om det sakte men sikkert kommer seg.

Dagens treningsantrekk bestod av Devine tights, Mesh bh og Performance top.

I dag gjorde jeg en nok en hjemmeøkt i stuen. Da valgte jeg meg fem gode øvelser som trener store muskelgrupper, markløft, knebøy, stående roing, brystpress og skulderpress og gjorde et repetisjonsantall i sukende format. Første settet gjorde jeg 21 repetisjoner, så 18, så nå, så 15 og så 12 repetisjoner. Du gjør altså først 21 repetisjoner av hver av de fem øvelsene, tar deg en kort pause og gjør så 18 repetisjoner av hver av øvelsene, osv.

Jeg brukte en kettlebell. Ettersom mine kettlebells er 8 kilo og nok så lette, valgte jeg et høyt repetisjonsantall. Har du tyngre vekter tilgjengelig kan du velge færre repetisjonsantall, for eksempel 12, 9, 6 og 3. Ettersom du kun tar en kort pause, blir det likevel tungt til slutt og musklene får virkelig kjørt seg. Har du ikke en kettlebell kan du for eksempel bruke manualer, vektstang, en sekk fylt med noe tungt, en stor vannflaske, brannslukningsapparat eller lignende. Bare fantasien setter grenser.

Jeg synes dette var en morsom måte å trene på. Anbefales om du vil trene styke på en litt annen måte enn den typiske 3 x 10 repetisjoner, enten det er hjemme eller på senter. Trening eller ei, håper jeg du har en fin fredag.

 

Kristine ♥

6 kommentarer
    1. Anbefaler TABATA-styrkeøkt. Søk opp “TABATA SONGS” på Spotify så får du sanger med stemme som teller ned mellom pause og sett. Har hjulpet meg masse for å få gode hjemmeøkter. I tillegg går tiden veldig fort når en deler opp på den måten.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg