NOK EN HJEMMEØKT UTEN UTSTYR – TREN HVOR SOM HELST

                                                                                                                                                                                            Inneholder add-linker

I dag tok jeg meg en nok en hjemmeøkt. Jeg er fortsatt langt fra å være i noen hjemmetreningsrutinene, men jeg liker å tenke at litt er bedre enn ingenting. Et par økter i uken er bedre enn null! Denne treningsøkten kan du gjøre på hytten, hjemme eller på treningssenteret, ja hvor som helst egentlig.

Jeg har på meg favoritten Astoria bra short – yes, denne er blitt en favoritt allerede, og Seamless scrunch tights. Både bhen og tighsen er på BlackWeek salg ut helgen.

Som du ser under, brukte jeg hoppetau som kondisjonsform. Dette kan du bytte ut med noe annet som tar omtrent 1 minutt. Du kan for eksempel løpe, sykle eller ro. For å få inn litt ekstra puls og endorfiner, la jeg inn noen burpees. Jeg begynner virkelig å elske burpees! Da kom svettedråpene frem.

Mountain climber

Sideutfall

Dagens hjemmeøkt uten utstyr – tren hvor som helst

1 minutt hoppetau

20 push ups
20 knebøy
20 burpees
20 mountain climber
20 sideutfall

20 burpees
20 skulder taps
20 rygghev


Gjør totalt 3 runder.Her jobber du kontinuerlig. Det vil altså si at du først hopper tau, går så rett på push ups, deretter direkte til knebøy, videre til burpees, så til montain climers, direkte på sideutfall, burpees, videre til skulder taps og så rett på rygghev. Deretter begynner du forfra igjen med hoppetau uten noen stor pause. En pustepause her og der, tar når du trenger det.

Skulder taps

Rygghev

Om du skal gjøre denne treningsøkter, noe jeg håper du gjør, ikke vær så opptatt av tid. Forsøk å utfordre og presse deg selv, men tren ut i fra dine forutsetninger og ditt nivå. Dette er en økt som alle kan gjøre. Noen vil fullføre raskt, mens andre vil bruke litt lenger tid. 

Til slutt vil jeg tipse om at det ut morgendagen fortsatt er tilbud på to av mine soleklare favoritter, nemlig proteinbaren Fudge sea salt og Nocco. Det er 35 % rabatt på et brett Nocco , mens på Fudge sea salt er det hele 40 % rabatt. Dere er sikkert lei av å se disse på bloggen, spesielt proteinbaren, men det er virkelig verdens beste proteinbar. Soleklart. Jeg spiser omtrent en hver eneste dag!

Nå skal jeg fortsette jobbingen på pcen med online coaching. I kveld blir det hygge og en skikkelig julemiddag med bestevennen. Ha en herlig lørdag. 

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg