NOK EN SMOOTHIEISKREM

Selv om sommeren er på hell, er ikke tiden for smoothieiskrem helt forbi. Den spises året igjennom!

Smoothieiskrem kan lages på mange forskjellige måter. Jeg har alltid i isbiter, banan og frossen blomkål. I tillegg passer jeg på at jeg alltid tilsetter en proteinkilde, det kan være proteinpulver, cottage cheese, eggeplommer eller kollagen, og en god fettkilde som kokosolje, eggeplomme, kokosflak, chiafrø eller penaøttsmør.

Nok en smoothieiskrem
Til 1 person

Ca 100 g frosne jordbær
1/2 banan
1 håndfull isbiter
3 ruter spinat

2 ss kollagen
Ca 1 dl melk, jeg brukte kokosmelk
1 ss mandelsmør
1/5 ts salt
1/3 ts vaniljepulver

Ha alle ingrediensene i en blender eller foodprosessor. Kjør til en tykk masse. 
Server med en gang eller sett i fryseren slik at den stiver ytterligere. 

Jeg serverte med en gang og toppet med peanøttsmør, mørk sjokolade, kakaonibs og kiwibær.
Smoothieiskrem er en ting jeg aldri blir lei og denne varianten er veldig, veldig god. Nyt!

 

Kristine ♥

4 kommentarer
    1. prøvde spinat i smoothien etter at du sa det ikke smakte mye. sjokka over hvor lite spinat og blomkål smaker når man har det med andre ting. takk for tips. alltid fint med mer grønnsaker 😛

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg