NYE PODCASTER PÅ ØRET

Podcast er noe jeg hører mye på, enten det er på vei til jobb, under trening, mens jeg bretter klær eller går en tur. Stort sett omhandler de podcastene jeg hører på temaet helse. Jeg synes det er utrolig spennende og fascinerende med kosthold, aktivitet, selvutvikling og psykisk helse. Om dette er noe du også er interessert i, kan jeg anbefale deg disse podcastene som er nye på mitt øre.

Nye podcast på øret

⋄ Prestasjonsprat
Denne hostes av Melina som er utholdehetsekspert. Her får du kunnskap om utholdenhetstrening som laktattesting og periodisering av trening. Måten de snakker om faglige temaer, gjør det enkelt å forstå for oss alle. Jeg er ingen ekspert på utholdenhetstrening og det er ikke noe jeg bedriver mye, så dette er ikke podcasten jeg hører mest på. Er du derimot glad i løping eller andre typer utholdenhetstrening, er dette podcasten for deg.

⋄ Fysisk for psykisk
I podcasten fysisk for psykisk er Silje Emilie podcastvert. Silje er en god bekjent av meg. Et menneske jeg virkelig beundrer. Dette er en dame med en sterk historie og som jeg kjenner meg mye igjen i. Podcasten handler om hvordan fysisk aktivitet påvirker vår mentale helse og nettopp hvor viktig det er med bevegelse for å ha det godt psykisk. Dette er noe jeg er så utrolig enig! Jeg ønsker at alle forstår og får oppleve den psykiske gevinsten av fysisk aktivitet. Denne podcasten kan forhåpentligvis motivere til bedre helse, både fysisk og psykisk.

⋄ Klar ferdig glød med Helene Ragnhild
Nok en podcast som varmer hjerte mitt da jeg kjenner Helene Ragnhild. I likhet med Silje ovenfor, er dette også en sterk dame som jeg ser opp til. Helene Ragnhild har en bachlor i ernæring og er lidenskaplig opptatt av å ha det godt. Hun inviterer spennende gjester på besøk og tar opp temaer som ernæring, biohacking, selvpleie, meditasjon, spiritualitet og mye mer. Dette er en skikkelig feel good podcast som jeg alltid blir glad av å høre på. Helene Ragnhild ønsker med denne podcasten å få lytterne til å gløde innenfra og ut. Det tror jeg absolutt hun klarer. Jeg kjenner i hvert fall at jeg blir både glad og inspirert av podcasten.

Med det ønsker jeg deg en herlig lørdag. Jeg har fri i helgen og skal bare nyte tiden med trening, litt sosialt (med god avstand), god mat og forhåpentligvis masse latter. Jeg kjenner at jeg trenger å fylle på latterlagrene mine! God lørdag kjære deg.

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg