OM REKLAME, SPONSING OG ADD-LINKER

Hei og god fredag dere! Jeg ønsker å si noen ord om reklame, sponsing og add-linker. Dette er jo noe dere ser på bloggen med jevne mellomrom og jeg vil dere skal vite hva denne merkingen betyr samt at jeg ville poengtere at jeg aldri kommer til å skrive eller vise frem noe her på bloggen som jeg ikke er fornøyd med.

Ettersom jeg ikke aner hvilke bilder jeg skal legge med på dette innlegget, bruker jeg et par bilder som jeg tok på onsdag. Nydelig vårvær i Oslo!

Som influencer får jeg diverse tilbud stort sett hver eneste dag. Da er den første avgjørelsen jeg må ta, om tilbudet er relevant. Mange av tilbudene er ikke relevant for min blogg og de avslår jeg. Jeg mener at eventuelle samarbeid skal være interessant for meg selv og for dere lesere. Det skjer også relativt ofte at jeg får et sponset produkt som aldri ser bloggens lys. Det har for eksempel skjedd at jeg har fått proteinbarer jeg ikke likte smaken på, at jeg har fått en treningstights jeg ikke synes var bra eller et hudpleie produkt jeg mente ikke holdt det produktet lovet. Dette skriver jeg da aldri om på bloggen.

Jeg synes dessverre at mange bloggere har mistet sin troverdighet da de svært ofte driver med mye uærlig reklame. Jeg ønsker ikke å være slik.  Dere skal vite at produkter, plaggene og lignende som jeg skriver om på bloggen, går jeg hundre prosent god for. Alt jeg nevner på her har jeg enten brukt mine egne penger på eller er jeg så fornøyd med at jeg er villig til å bruke pengene mine på produktet.

Det er også viktig for meg å få frem hvilke innlegg som inneholder diverse reklame, sponsede produkter eller add-linker. Derfor merker jeg alle innleggene mine. Dette er lovpålagt, men jeg merker også for at dere som ikke ønsker å lese sponsede innlegg lett kan bla over dem. 

Jeg ønsker å gjøre det mest mulig oversiktlig for dere. 
Om det står ‘Inneholder sponsede produkter’ betyr at jeg har fått et eller flere av produktene som er nevnt i blogginnlegget.
Bruker jeg ‘Inneholder add-linker’ betyr det stort sett at jeg har kjøpt produktene eller plaggene selv, men at jeg får en liten prosent av eventuell kjøpesum om noen handler via linkene mine.
Står det ‘Reklame‘ betyr det at betyr det at innlegget inneholder en form for reklame. Det kan være sponsede produkter, add-linker, annonse eller andre former for reklame. 

Jeg ønsker å ha dere lesere med meg på veien og være ærlig hele tiden. Si gjerne ifra om du foretrekker at jeg merker eller gjør det på en annen måte. Dine ord og meninger betyr mye for meg. Tusen takk.

 

Kristine ♥

5 kommentarer
    1. Så bra du tar opp det temaet her. Fint for meg som leser å se og vite 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg