PÅ ÅRETS SISTE DAG

Jeg har akkurat vært ute å gått meg en god tur i det nydelige vinterværet. Tenk at det er årets siste dag! Det fikk meg til å gruble over året som har vært og ser frem mot året som kommer.

Da jeg gikk der og tenkte, ble jeg faktisk skikkelig stolt av meg selv. Fy søren det har skjedd mye dette året! Jeg har blant annet fullført nok en bachelorgrad med toppkarakterer, jeg har fått en sykepleiejobb jeg virkelig trives i og jeg har fortsatt å utvikle firmaet mitt med online coaching. Men det er ikke disse tingene jeg er mest stolt av. Det jeg er mest stolt av dette året, er den utviklingen jeg har gjort psykisk. Uansett hvor klisjeaktig det høres ut, er jeg i mer kontakt med meg selv enn jeg noen gang har vært og jeg er virkelig blitt trygg på Kristine. Som mange vet har jeg hatt noen turbulente år med nok så mye motgang. I mine tidligere år har jeg løpt fra følelsene mine og forsøkt så godt jeg kan å pakke dem bort. Nå har jeg endelig turt og lært meg å kjenne på dem og å takle dem. Jeg føler meg sterkere, både fysisk og psykisk, enn noen gang. For et lærerikt år. Jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen!

Om ikke så mange timene skal jeg på jobb og blir det til halv elleve i kveld. Kollegaene mine er fantastiske og jeg stortrives, så kvelden tror jeg likevel blir bra. Vi har også satt sammen tidenes nyttårsmeny med kalkun, potetstappe, røkelaks, spekeskinke, ostefat, waldorfsalat, rosenkålsalat, ostekake, brownies og mye mer. Vi er tolv stykker på jobb, men en skulle nesten tro at vi hadde mat til en hel arme! Jeg tror det blir en skikkelig hyggelig kveld på jobb, selv om det blir en litt annerledes feiring av årets siste dag. 

Etter jobb skal jeg møte noen venner, få med meg fyrverkeriet og ta et glass champagne. Da jeg skal tilbake på jobb igjen imorgen tidlig, blir det nok ikke mange timene jeg feiring før jeg hopper i seng. En av fordelen med å jobbe på nyttårsaften, er også at jeg slipper å våkne fyllesyk imorgen! I stedet er jeg forhåpentligvis klar for et nytt år, mange nye muligheter og blanke ark.

Håper du får en herlig feiring i kveld. Avslutt året med stil og gå inn i det nye med et stort smil om munnen. Riktig godt nytt år alle sammen!

 

Kristine  ♥

6 kommentarer
    1. Godt nyttår Kristine 🙂 Herlige bilder av deg. Du stråler og motiverer. Håper året blir kjempe bra for deg. Det fortjener du virkelig 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg