PAKK TRENINGSBAGGEN PÅ KVELDEN

                                                                                                                                                                                     Inneholder add-linker

Dette er et av mine lifestyle hacks. Med det mener jeg en av vanene jeg har for å gjøre livet litt enklere. Dette er en av mine gode vaner som rett og slett gjør meg sunnere, friskere og gladere, og som gjør det enda enklere for meg å opprettholde mine gode treningsvaner.

Jeg har på meg Preformance topp, Seamless bh og Activity pants.

Jeg akker altså treningsbaggen på kvelden. Da kvelden i forveien. Faktisk er det en treningssekk, denne sekken fra Under Armour som er ganske perfekt i mine øyne. Den har flere små rom, god plass og har slike sidelommer hvor jeg kan putte Nocco og drikkeflasken. Sekken finnes også i sort. Hver kveld før jeg legger meg, pakker jeg altså denne treningsbaggen, eller treningssekken. Jeg har en helt egen sekk, som jeg bruker til trening. Her ligger alltid treningsko, vannflaske, øretelefoner, knebeskyttere, løftesko, booty bands, løftereimer, kalk og benstraps. På kvelden legger jeg i tillegg i treningsantrekk, en Nocco og en proteinbar – som jeg har nevnt for dere tidligere, har jeg dilla på Barebells holiday puffs for tiden. 

Det at treningsbakken er pakket på kvelden og ligger der klar på morgenen, gjør det virkelig så mye enklere å bare dra på trening. Skal jeg på jobb, tar jeg ofte med meg treningssekken, slik at jeg bare kan dra rett på trening etter jobb. Jobber jeg derimot kveld eller har fri, liker jeg å trene på morgenen eller formiddagen. Da gjør også den pakkende treningsbaggen det mye enklere å faktisk trene. Da ser jeg treningssekken ligge i gangen, jeg vet at alt er klart, slik at jeg faktisk bare kan spise frokost, hoppe i treningsklærne som allerede er funnet frem, ta med meg sekken og dra.

Dere spør meg stadig vekk hvor jeg finner motivasjonen til å trene og hvordan jeg klarer å trene så regelmessig over tid. Svaret her er ikke motivasjon, for jeg er ikke alltid motivert, men at jeg har opparbeidet meg gode vaner og rutiner, som gjør at jeg automatisk drar på trening uten å tenke så mye over det. Slik som å pakke treningsbaggen på kvelden.

 

Kristine ♥

4 kommentarer
    1. Jeg gjør nesten det samme. Har alltid treningsklær og sko i sekken som jeg tar med på jobb. Det er skikkelig smart!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg