PLANLAGTE NEDTRAPPINGSINTERVALLER

God fredag formiddag ♥ Snart er første uken i det nye året forbi. Jeg skal ikke skryte på meg å ha hatt en pang start på året med masse bra treningsøkter, sinnsyk motivasjon og ingen sjokolade. Men sånn er livet og virkeligheten. Faktisk har jeg bare hatt to treningsøkter så langt denne uken. I dag har jeg planer om nummer tre. Snart skal jeg komme meg av gårde til dagens planlagte nedtrappingsintervaller.

Det fine med nedtrappingsintervaller, er at du starter med den lengste intervallene og så blir tiden på intervallene gradvis kortere, samtidig som du øker hastigheten. Jeg vet ikke med deg, men jeg synes i hvert fall det er deilig at intervalldragene blir kortere og kortere. Det gir på en måte litt ekstra motivasjon og gjør at intervallene føles litt lettere for hver gang!

Dagens planlagte nedtrappingsintervaller:
Husk oppvarming og nedtrapping. Selv liker jeg å starte med rask gange et par minutter, før jeg jogger rolig et par minutter og deretter løper raskt et par minutter. Etter intervallene jogger jeg gjerne rolig noen minutter og avslutter med 5 -10 minutter stretching. 

Med møllen på 2 % stigning.
Løp raskt 5 minutter. Ha 2 minutter pause med rolig jogging eller gange i moderat hastighet.
Øk hastigheten med 0,2 – 1 km / t. Løp raskt 4 minutter. Ha 2 minutter pause med rolig jogging eller gange i moderat hastighet.
Øk hastigheten med 0,2 – 1 km / t. Løp raskt 3 minutter. Ha 1 minutter pause med rolig jogging eller gange i moderat hastighet.
Øk hastigheten med 0,2 – 1 km / t. Løp raskt 2 minutter. Ha 1 minutter pause med rolig jogging eller gange i moderat hastighet.
Øk hastigheten med 0,2 – 1 km / t. Spurt i 1 minutt. 
Finioto!

Med det sier jeg riktig god helg! For min del skal jeg komme meg av gårde på trening nå. Deretter skal jeg ut å spise pizza. Det blir faktisk første gang jeg spiser pizza på restaurant siden jeg fikk cøliaki. Jeg gleder meg skikkelig til å sette tennene i en (forhåpentligvis) god, glutenfri pizza. Nyt fredagen dere!

 

 Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg