PLANLEGG ÅRETS PÅSKEEGG NÅ 

                                                                                                                                                                Inneholder add-linker

Det nærmer seg påske med stormskritt. Jeg vet ikke med deg, men jeg liker å være tidlig ute. Det gjelder stort sett alt. Når julen og desember kommer for eksempel, foretrekker jeg å ha unnagjort de fleste julegavene. Det samme med påsken. Nå som påsken nærmer seg, vil jeg også planlegge årets påskeegg allerede nå. Jeg lager nemlig påskeegg til mine to brødre og bestevennen min. Samt at jeg lager et lite til meg selv også. Jeg fortjener jo også litt påskekos!

I påskeegget liker jeg å ha en blanding av sunnere godsaker og mindre sunne ting. En salig balanse. Jeg sier som alltid; spiser du sunt og variert mesteparten av tiden, er det rom for å skeie ut med god samvittighet med jevne mellomrom. Det handler om å finne en gyllen middelvei. Noen sjokoladebiter skader deg ikke, på samme måte en som salat heller ikke vil gjøre deg sunn.


Disse bildene er fra påskeegg jeg har laget tidligere år. Jeg har ikke rukket å lage klart årets påskeegg enda.

I årets påskeegg  har jeg dadler, protein nachos, favoritt proteinbaren Barebells holiday puffs og cruncy fudge, Freia påskeegg, gojibær med sjokolade, tørket mango uten sukker, proteinpudding i smaken sjokolade og vanilje, nøtter som cashewnøtter og macadamianøtter, Choco crisp proteinkuler med sjokoladetrekk, Delux proteinbar i smaken milk chocolate peanut, yoghurtnøtter, morbær, cola zero, samt gavekort på en hyggelig aktivitet sammen.

Jeg liker å slenge med et gavekort. Da blir med en gang påskeegget mer personlig. I disse dager er det begrenset hva man får gjort. Ting jeg tidligere har lagt med gavekort på massasje, middag hvor jeg lager mat, kino og lignende. I disse covid-tider kommer jeg i stedet til å be personen ut på en skogstur hvor jeg pakker niste eller kakao, at vi tar en tur på skøyter eller noe helt annet hyggelig.

Så planlegg årets påskeegg nå. Så kan du gå inn i påsken med litt lavere skuldre og en mindre ting som skal gjøres. Om det ikke er til noen andre, lag et til deg selv. Det fortjener du.
Fortsatt god helg da dere!


Kristine ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg