RASK ASIATISK FISKEWOK

Dagens middag ba på en deilig torskemiddag med asiatisk vri, nemlig en rask asiatisk fiskewok. Veldig mange synes torsk er kjedelig. Og skal jeg være helt ærlig er jeg noe enig i det. Torsk alene kan være litt smaksløst. Serveres torsken med godt tilbehør eller er en del av andre smaker, som her med asiatiske smaker, så er torsk alt annet enn kjedelig!

Rask asiatisk fiskewok
Til 2 -3 personer

500 -600 g torsk, eventuelt annen hvit fisk
1 liten rødløk
1/2 pose sukkererter
1/2 pose bønnespirer
1 paprika
1 hvitløksfedd 
Ca 1 cm chili
Ca 1 cm ingefær
4 ss soya saus
1/2 lime
1 ts honning eller annen søtning
1 buljongterning + 1 dl varmt vann
1 ts maizena 

Del fisk i terninger og stek den raskt i en panne på middels til høy varme i 2 -3 minutter. Jeg steker i en god klatt olivenolje. 
I mellomtiden finhakker du hvitløk, chili og ingefær. Del grønnsakene i staver.
Ha så i løk og paprika. Stek i ytterligere 2 minutter. 
Tilsett så resten av ingrediensene. 
Rør godt og la det hele koke opp. Kok i 2 minutter. 
Server. 


Vips. På ti minutter har du en rask asiatisk fiskewok. Har du ikke torsk, kan du bytte det ut mot andre fisketyper som skrei, laks eller ørret. Svin og kylling vil også fungere ypperlig om du ikke ønsker fisk i oppskriften. Grønnsakene kan du variere etter det du liker best og har tilgjengelig. Her er det mange muligheter!

God middag.

 

Kristine ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg