RASK OG GOD KREMET PASTA CARBONARA

Rask og god kremet pasta carbonara var gårsdagens middag. Det tok meg faktisk bare 10 minutter fra jeg gikk inn på kjøkkenet til jeg satt og spiste. Det kaller jeg rask middag! I hverdagen liker jeg at det går raskt. Og det skal helst være sunt, næringsrikt og godt i tillegg. 

Rema 1000 har forresten kommet med en glutenfri fersk tagliatelle som er veldig god, denne. Jeg har kjøpt den tre ganger nå og liker både smak og konsistens. Har du cøliaki eller ønsker å spise glutenfritt kan denne anbefales.

Raks og god kremet pasta carbonara
Til 2 personer

1 pakke bacon, jeg brukte mager bacon
1 hvitløksfedd
1 ts gressløk
4 ss smøreost, jeg brukte Snøfrisk med ramsløk og hvitløk
2 ss revet parmesan
2 eggeplommer
Salt og pepper, jeg brukte ca 1/3 ts salt og 1/4 ts pepper

Ønsket mengde pasta
Ca 100 g erter

Finhakk hvitløk. Ha hvitløk og bacon i biter i en panne. Stek til baconet er sprøtt.
Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Ha i erter det siste minuttet.
Hell av vannet på pastaen. Tilsett eggeplommer, smøreost, parmesan, bacon, salt og pepper. Rør om og server.

Deilig altså! En rask og god kremet pasta carbonara på den litt sunnere måten. Vil du ha mer protein, kan du i tillegg tilsette noen kyllingbiter eller lignende. For mer grønnsaker vil jeg anbefale brokkoli, sopp eller spinat. God middag!

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg