SETT STANDAREN

Mandag igjen! Håper ukens første dag har behandlet deg pent ♥Jeg startet uken min med en god overkroppsøkt. Helgen bestod hovedsakelig av hvile, gåturer med venninne og kos. Derfor hadde jeg nok ekstra godt med energi i morges. Det er deilig! Det ble  chins, stående roing, push ups, skulderpress, face pull og triceps pushdown. En ordentlig grom’økt på rett under en time. Det gav en skikkelig god star på uken! 

Jeg virkelig elsker å få inn en treningsøkt på en mandag.  Det er noe jeg anbefaler alle å sette av tid til. Da setter du på en måte standarden for hvordan resten av uken din skal se ut. Det er ofte mye enklere å fortsette med gode rutiner, når du allerede har gjennomført en økt. Ikke minst er det mange som ofte føler seg trøtte og daffe på mandager. Da er en treningsøkt med på å gi deg en god følelse, overskudd og energi. Noe som kommer til nytte både i dag og senere i uken. Har du fått inn en treningsøkt på mandagen, og det er slik at du senere i uken synes det er vanskelig å komme deg på trening, kan du tenke tilbake på mandagsøkten og den deilige følelsen du hadde etterpå. For følelsen etter en økt, er virkelig magisk god! 

Bruk mandagsøkten for det den er verdt. Sett standaren. Nå kan resten av uken bare komme, for du er sjefen og dette blir en fantastisk uke! Si det høyt til deg selv! Jeg er sikker på at uken din blir bedre om du velger å tro det selv! Ha en fortsatt god mandag.

 

Kristine ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg