SJOKOFLUFFIS

                                                                                                                                                                                          Inneholder add-linker

God morgen lørdag ♥ Jeg sitter her med kaffen min og skal vært øyeblikk komme meg av gårde for en rask treningsøkt. Jeg satta ikke på vekkerklokken i går kveld og da sov jeg plutselig litt lenger enn hva jeg pleier å gjøre, noe som trolig var det akkurat det jeg trengte. Da ble tiden litt knapp og jeg får ta meg en kjappis av en treningsøkt. Litt er bedre enn ingenting!

Mens jeg sitter her med kaffekoppen, vil jeg dele oppskriften på denne saken som jeg kaller sjokofluffis. For noen år siden hadde jeg helt dilla på fluff. Jeg er nok et periodemenneske hvor jeg spiser veldig mye av en ting en periode, så går litt lei. Deretter prøver noe annet og får dilla på det. I går hadde jeg besøk av en venninne og fikk spørsmål om jeg kunne lage noe søtt og proteinrikt med smak av sjokolade. ‘Hva med sånn fluff-greie som du har laget før?’, sa hun. Ettersom jeg ikke hadde laget det på lenge, slang jeg meg rundt og laget sjokofluffis. Dette er en proteinrik og veldig enkel dessert. Eller et ekstra godt mellommåltid eller lett kveldsmat.

Sjokofluffis
Til 2 personer

2 frosne bananer, helst store og godt modne, totalt ca 250 g
1 egg
100 g flytende eggehvite, eller 2 eggehviter
0,5 dl væske, jeg brukte melk
30 g casein proteinpulver, jeg brukte double rich chocolate
1/3 ts vaniljepulver
1 ts sukringold
1/4 ts salt
3 ss kakaopulver

Ha alle ingrediensene utenom kakaopulveret i en skål.
Vips med en el-vips til det blir en luftig fluff. Det tar ca 5 -8 minutter. Du kan også bruke en kjøkkenmaskin med ballongvisp.
Visp så inn kakaopulver.
Server. 

På toppen har jeg sjokoladesaus (kakaopulver blandet med litt melk, agave sirup og bittelitt salt), bananskiver og biter av en Quest proteinbar i smaken chocolate chip cookie dough.

Jeg fikk tommelen opp fra venninnen jeg hadde på besøk. Hun synes faktisk det var så godt at hun gikk til innkjøp av casein proteinpulver. Nå skulle hun begynne å lage fluff selv! Det var stas. Jeg synes alltid det er moro når retter jeg lager blir tatt så godt i mot, enten det er av dere, venner eller familie. Det varmer mitt mathjerte!

Nå skal jeg hoppe i treningsklærne og komme meg av gårde. I dag blir det en koselørdag med trening, deretter skjønnhetspleie hvor jeg skal gjøre vippeløpft, så møte en venninne for lunsj, og i kveld blir det middag med en kompis og et glass rødt. En fin fin lørdag. Håper du får en herlig helg!

 

Kristine  ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg