SJOKOLADEKJEKS MED SJOKOLADEKREM

                                                                                                                                                                                           Inneholder add-linker

Håper mandagen din har vært topp! Dagen min har vært veldig lite spennende, derfor vil jeg dele denne godsaken med dere. På fredag bakte jeg disse deilige sjokoladekjeksene med sjokoladekrem. Jeg ville lage noe godt som jeg kan ha til snacks og mellommåltid over flere dager. Disse ble perfekte til akkurat det!

Sjokoladekjeksene er proteinrike, sukkerfrie og veldig gode. Jeg tripplet oppskriften jeg har skrevet under, slik at jeg fikk mange kjeks. Jeg har spist noen sammen med en kaffekopp nå og de er myke, seige og gode. Jeg puttet de i en stor luftett boks, som jeg oppbevarer i kjøleskapet. Da vil jeg de holder seg i femdagers tid. I tillegg til å nyte de til kaffen når jeg er hjemme, kommer jeg til å pakke de ned som et mellommåltid i matpapir. Da sammen med noen nøtter og en frukt. Vips har jeg et perfekt lite mellommåltid på farten.

Sjokoladekjeks med sjokoladekrem
10 stykker

20 g sjokoladeprotein, jeg har brukt double rich chocolate
20 g kakaopulver
50 g valgfritt mel, jeg brukte bokhvete og havremel
2 ss agave sirup eller fibersiurp
1 ss sukringold
1/4 ts salt
1/2 ts bakepulver
1 egg
2 ss smør
6 -8 ss melk
10 ts sjokoladeproteinpålegg, jeg har brukt protein hazelnut cream*

Smelt smøret. Bland med egg, fibersirup, sukringold og salt.
Hai tørrvarene.
Tilsett nok melk til deigen har vaffelrørekonsistens
Fordel 10 klatter på en bakeplate. Legg 1 ts sjokoladeproteinpålegg på hver kjeks.
Stek på 175 grader i 10 minutter.
Avkjøl på rist.

*protein hazelnut cream kan byttes ut med andre typer sjokoladepålegg som Nugatti max, eller andre ting som for eksempel peanøttsmør blandet med kakaopulver eller Philadephia smørost med melkesjokoladesmak. 

Sjokolade blir vi jo aldri lei og her blir det dobbel sjokoladeglede! Du kan naturligvis droppe sjokoladekremen om du ønsker det, men det blir ekstra godt. Nyt sammen med en kopp kaffe eller et glass melk.
Håper det smaker og ha en fortsatt fin mandag!

 

Kristine  ♥

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg