SKIKKELIG GOD VEGETARTACO MED MAISKREM

Å spise vegetar er noe jeg forsøker å bli bedre til. Jeg prøver å ha to vegetarmiddager i uken, men jeg skal innrømme at det oftest bare blir en. Dagens vegetarmiddag som var kjempe god! En slik rett hvor jeg faktisk ikke savnet kjøtt, fisk eller fugl. Og det er sjeldent!

Skikkelig god vegetartaco med krydderstekt aubergine og maiskrem, lager du på bare 10 minutter. Da har du en god og næringsrik vegetarmiddag som jeg tror vil falle i smak hos mange. Selv de som er glad i kjøtt.

Skikkelig god vegetartaco med krydderstekt aubergine og maiskrem

Krydderstekt aubergine
Aubergine
Tacokrydder
1 ss tomatpure, kan sløyfes
Salt

Maiskrem
1 boks mais
3 ss kesam eller creme fraiche
1 ts eddik

1/2 ts salt
1/3 ts pepper

Tilbehør

Tortillalefser
Grønnsaker, jeg har brukt edamamebønner og cherrytomater
Tacosaus

Del auberginen i terninger. Ha på salt.
Stek auberginen i panne på middels til høy varme, til auberginen har fått lett gyllen farge.

Ha så i tacokrydder, 0,5 dl vann og tomatpure. 
La det hele koke opp og stek i ytterligere 1 minutt. 

Mens du steker auberginene kan du lage maiskrem. 
Hell av vannet på maisen.
Ha alle ingredienserne i en bolle.
Mos med stavmikser. 

Oppbevar i kjøleskapet til servering.

Varm tortillalefsene etter andvisning på pakken.
Ha over maiskrem, ønsket grønnsaker og krydderstekt aubergine. Topp med tacosaus.
Spis!

Håper du lar deg friste til å prøve skikkelig god vegetartaco. God middag!


Kristine  ♥

6 kommentarer
    1. Aubergine er favoritt grønnsaken min. Den kan faktisk brukes som kjøtt. Veldig kjøttpreg. Samme som sopp.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg