SLUTT Å SAMMENLIGN DEG SELV MED ANDRE

Vi mennesker er alt for flinke til å sammenligne oss med andre. Jeg har selv brukt mye tid og energi på dette, men det er heldigvis noe som nesten er forsvunnet med årene. Kanskje jeg har blitt eldre og klokere? Eller så er det faktumet at jeg er blitt tryggere på meg selv. Uansett. Slutt å sammenlign deg med andre! Når du sammenligner deg med andre vil det gi deg negative tanker, du vil få en dårlig følelse og ødelegge selvbildet ditt. Det vil generelt tappe deg for energi!

Det vil alltid være noen som har mer skinnende hår enn deg, større rumpe, er sterkere eller er bedre i noe enn deg. De vil alltid være der, så du kan like så godt slutte å sammenligne deg med andre NÅ! Vi mennesker ser så og si alltid det bra hos andre og det dårlige i oss selv. Det vi glemmer er at vi alle har ting vi er gode på og ting vi ikke er så gode på, og vi har alle gode egenskaper og mindre gode egenskaper. Derimot ser vi stort sett de dårlige ved oss selv og glemmer og tingene og egenskapene som er positive. Forsøk å snu fokuset ditt. Åpne øynene for det du gjør bra og gi deg selv ros for det. Du har så mye bra ved deg og mange gode kvaliteter. Vær solt over disse!

Kjære deg, slutt å sammenlign deg med andre. Godta at du ikke er verdens beste på alt. Godta at det er andre der ute som er bedre enn deg på diverse ting. Godta deg selv og at du er god nok akkurat slik du er. Du har så mange gode egenskaper! Du er et unikt og fantastisk individ. Du er helt spesiell. Ingen er som deg!

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg