SNAKKER DU STYGT TIL DEG SELV?

                                                                                                                                                                                           Inneholder add-linker

Riktig god onsdags ettermiddag dere ♥
Jeg har akkurat vært ute og gått en tur. Når jeg går, grubler jeg mye. Da flyter tankene og jeg føler meg som rene filosofen! I dag grublet jeg over dette med selvsnakk og det med å snakke stygt til seg selv.

Jeg har på meg Rib Seamless tights, Nimble sports bh og Chelsea genser.

Tenker du noen gang over hvordan du snakker til deg selv. Veldig mange av oss snakker nemlig veldig stygt til en selv. Og det helt uten at vi registrer det. Det er rett og slett en ordentlig uvane. Sier du ting til deg selv som ‘dette får jeg ikke til, jeg ser tykk ut i denne buksen, jeg er så dum, jeg klarer aldri å nå målene jeg setter meg, jeg er mislykket’? Vel, da er det på høy tid å endre det!

Ville du noen gang sagt til din venninne at du så tykk ut i de buksene eller at hun var mislykket som person? Nei, det ville du ikke. Så hvorfor sier du sånt til deg selv?

Neste gang du får en negative tanke om deg selv, forsøk å endre den. Tenker du ‘jeg får det ikke til’, så forsøk å redigere setningen til ‘jeg prøver, jeg gjør så godt jeg kan, får jeg det ikke til denne gangen, kan jeg bare prøve på nytt’. Du vil ha det så mye bedre med deg selv om du faktisk heier og backer deg selv opp!

 

Kristine ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg