SNILL MOT DEG SELV

                                                                                                                                                                                                Inneholder add-linker

Jeg vil bare komme med noen få ord denne lørdagsmorgenen dagen og spørre deg om du ser på deg selv med positive øyne? Det er ikke så mange år siden jeg kunne stirre på meg selv i speilet i timesvis og finne de mest absurde feil ved meg selv. Jeg har alltid lurt på hvorfor vi mennesker er så flinke til å se feil ved oss selv, men derimot er veldig flinke med å se det positive i andre og deres liv.

Hva med å åpne øynene i dag og fokusere på å se deg selv med positive øyne? Ja, forsøk å være fornøyd med den du er akkurat her og nå. Jeg skal love deg, vi har alle en valk der, en kvise her, en pupp som er litt forskjellig fra den andre, en rumpe med cellulitter, eller noe helt annet som vi gjerne skulle forandret på. Men hva har det egentlig å si?

Ta meg for eksempel. Jeg har tydlige arr etter kviser fra ungdomsårene på haken. Jeg synes rumpen min er liten. Jeg har strekkmerker på lårene. Jeg har arr fra selvskading på håndleddene, og en hel del andre ting som jeg av og til tenker kunne vært annerledes. Jo mer jeg fokuserer og tenker på disse tingene, jo flere “feil” finner jeg ved meg selv og jo mindre lykkelig blir jeg. Og dere, for å være helt ærlig; jeg hadde ikke vært et bedre menneske eller vært enormt mye lykkeligere om arrene ikke var der eller rumpa var litt større!

Jeg har på meg Rockaway tights; min ultimate favorittights som jeg nå har i alle mulige farger (!!!),  Sugar hill topp og Highbridge genser

Det er først når du ser deg selv med positive øyne, aksepterer deg selv som den du er og heller fokuserer på de tingene du virkelig liker ved deg selv, at gleden kommer. Så dagens utfordring til deg, er altså å være snill mot deg selv ved å se deg selv med positive øyne. Med det tror jeg dagen din blir så mye bedre!

Ha en riktig så positiv og fin lørdag.

 

Kristine ♥

4 kommentarer
    1. Fine gode Kristine. Takk for at du tar deg tid til å skrive sånne innlegg <3<3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg