SØNDAG PÅ EN MANDAG

                                                                                                                                                                                                                                 Inneholder add-linker

Riktig god mandag dere ♥ Har uken startet bra? Jeg har hatt den beste mandagen på lenge! Jeg befinner meg fortsatt på fjellet og har hatt ordentlig søndagsfølelse i hele dag.  Vi snakker hvilepuls delux! Søndag er i, mine øyne, ukens slow motion dag.  Hver dag på fjellet, blir en slags søndag. Jeg tok en søndag på lørdag, en søndag i går og tar en søndag i dag også! Det nærmer seg tid for å dra hjem, men jeg skulle gjerne blitt x-antall dager til. Jeg virkelig stortrives her oppe!

Jeg har på meg BetterBodies Astoria topp og Skins A400 tights.

Dagen i dag startet med en lang og treg morgen. Bare det å kunne ligge i sengen og kose seg under dynen en drøy halv time etter at jeg har våknet, er magisk! Deretter laget jeg en god frokost. Nystekte rundstykker, masse godt pålegg; alt fra laks og egg til brunost og syltetøy, nystekte vafler og nytraktet kaffe. I grunn alt jeg hadde lyst på.  Søndagsfrokoster er noe av det beste som finnes!

Vaflene jeg laget, har jeg lagt oppskriften på før. Disse blir saftige og gode, samtidig som de er litt usunnere, sukkerfrie og inneholder mer proteiner. Vaflene kan like gjerne spises til frokost, som til lunsj, kveldsmat eller kos.

Sunnere vafler
Til 6 plater trenger du

3 egg
150 g kesam
100 g mel, jeg brukte 50 g havremel og 50 g speltmel
2o g proteinpulver french vanilla, eller mer mel
1 ts bakepulver
1 ts sukringold
1/2 ts kardemomme
1/3 ts himalayasalt, eventuelt annet salt
Ca 1 dl melk

Bland alle ingrediensene sammen.
La røren svelle i minimum 5 minutter. Ha eventuelt i mer væske om røren blir tykk, eller mer mel og røren blir flytende.
Stek vafler på medium varme i litt kokosolje eller smør. Jeg synes denne stekesprayen med kokosolje er genial!
Spis vaflene som de er eller topp med ønsket pålegg.

Etter en lang og god frokost, bestemte vi oss for å gå en skitur. Forholdene i dag var helt perfekte! Solen skinte, gradestokken viste minus åtte, men det føltes langt varmere i luften, fuglene kvitret og det var ikke en levende sjel å se. Det var så vakkert, altså. Synd jeg ikke tok med kameraet! Jeg fikk gåsehud når vi stadig stoppet opp, så på omgivelsene og pustet inn den friske fjelluften. Det er virkelig noe magisk med fjellet! Ellers så har dagen bestått av kortspilling, fyring i vedovnen og boklesing.  Sånn blir det når jeg tar mandagen som søndag. 

Håper du har hatt en god start på uken. Ha en riktig så god uke! Nyt livet, nyt maten du spiser, sett pris på at kroppen din kan bevege seg, nyt de du er sammen med og alle de små magiske øyeblikkene som oppstår hver dag.


Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg