SPILLELISTEN I DESEMBER

Årets siste treningsøkt er akkurat gjennomført. I dag ble det en fullkroppsøkt bestående av chins, gående utfall, hip thrust, sidehev, facepull og kick back. Det var en skikkelig grom økt hvor jeg koste meg og hadde godt med energi. Det er så deilig med slike treningsøkter!

Før jeg dro av gårde, gjorde jeg ferdig spillelisten i desember. Som vanlig er jeg veldig fornøyd med spillelisten. Jeg føler at det er masse energi, futt og glede her. Og det er nettopp det jeg må ha på trening for å virkelig være i mitt ess. Jeg elsker når jeg får god energi av musikken, synger og danser litt mellom settene og har det som plommen i egget. Det fikk jeg i dag av spillelisten. Jeg håper du også kan få det.

Nå skal jeg dra på fjellet. Jeg skal nemlig feire nyttår på hytten på Vaset. Det gleder jeg meg skikkelig til! Generelt elsker jeg fjellet. Det er noe med magien og roen jeg føler der oppe. I kveld blir det god mat, champagne, fyr i peisen og favorittpersonen min. Det må jo bli en bra kveld! Uansett hva slags planer du har i dag, eller om du ikke har noen planer, håper jeg du går inn i det nye året med et smil om munnen og gode tanker om det kommende året. Godt nyttår dere.

 

Kristine  ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg