SPILLELISTEN I JANUAR

Årets første spilleliste! Herlighet, det føles litt rart å skrive det. Jeg vet naturligvis at vi er i tjue tjueen og at det er januar, men jeg har fortsatt ikke følelsen av at det er et nytt år. Og i morgen er det allerede februar! Jeg forsøker så godt jeg kan å leve og sette pris på hver dag, likevel føler jeg at tiden flyr fortere enn jeg rekker å få med meg. Jeg frykter at jeg plutselig sitter på gamlehjemmet og lurer på hvor det ble av livet! Er det flere som synes det er slik?  Det var dagens lille rant. Over til innlegget, spillelisten i januar.

Spillelisten består igjen av musikk med fart og god energi, som gir meg en god følelse og en form for treningsmotivasjon. Selv hadde jeg denne på øret da jeg tok meg en treningsøkt i dag morges. Treningsøkten kan du se her på min instragram, @kristineaure. Om du skal trene i dag, håper jeg spillelisten kan gi deg treningsgiv. Eventuelt lagre den og bruke den senere i uken.

Jeg har noen timer igjen på jobb før resten av søndagen skal brukes til avslapping og oppladning til en ny uke. Uansett hva du bruker dagen din på, håper jeg du har en herlig søndag!

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg