SPILLELISTEN I JULI

                                                                                                                                                                              Inneholder add-linker 

I dag hadde jeg egentlig planer om å ta meg en treningsøkt her på fjellet, men varmen har rett og slett gjort at jeg droppet det. Det er trettifire grader i skyggen! Noe jeg i grunn synes er helt fantastisk deilig, jeg elsker varmen, men temperaturen gjør at det fristet lite å trene. For all del, jeg kunne sikkert tatt meg selv i nakken og pushet meg selv til en økt, men i dag prioriterer jeg heller hvile og kos. Det er jo tross alt ferie!

Jeg slenger med et bilde fra tidligere i uken, før jeg dro på ferie. Her er jeg akkurat ferdig med en økt og er rimelig fornøyd med meg selv! Antrekket består av Waverly tights, Waverly bh, Miiego øreklokker og Nike sko.

Ettersom det ikke ble noe trening i dag, har jeg i stedet gjort ferdig spillelisten i juli. Mest sannsynligvis blir det en treningsøkt her oppe i morgen. Da med egen kroppsvekt vel og merke, jeg har ikke noe utstyr her. Nå som en ny spilleliste er klar, blir det litt enklere å sette i gang med en økt i morgen. Ny musikk gir meg alltid ekstra energi og giv!

Resten av dagen skal brukes til å nyte siste rest av ferien og fjellet. Kanskje blir det til og med et fjellbad. Vannet på fjellet er så forferdelig kaldt, men med dagens temperatur er jeg faktisk veldig fristet til å ta meg en dukkert. Jeg får se!
Håper du får en herlig fredagskveld. Riktig god helg!

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg