SPILLELISTEN I MAI

                                                                                                                                                                   Inneholder add-linker

Denne måneden må jeg bare ærlig innrømme at jeg ikke har hørt så mye på musikk selv. Det har gått veldig mye i podcast. Normalt er jeg en person som må ha musikk på trening. Aller helst musikk med masse fart, energi og glede. Av en eller annen årsak har det vært annerledes denne måneden. Det er mulig det henger sammen med hjemmetreningen som har stått på planen mesteparten av måneden. Når jeg trener hjemme, klarer jeg ikke koble ut på samme måte som når jeg trener på treningssenter. Dermed kan det av og til virke som treningsøktene varer enormt lenge, til tross for at de stort sett bare varer i tretti til førti minutter. Med podcaster på øret føles det ut som tiden går litt fortere. Bakdelen er derimot at når jeg hører på podcaster i stedet for musikk, blir det ikke like mye fart i treningen. Alt går litt tregere for seg.

På lørdag åpnet treningssentret her jeg bor. Da bar det naturligvis rett på trening og det med musikk. Jeg kjente med en gang at jeg trengte den mentale utkoblingen jeg får av å trene på treningssenter og som da musikk hjelper med meg. Treningssenter, god musikk og vekter, er som en god meditasjonsrunde for meg! Nå har jeg også gjort ferdig spillelisten for mai. Håper du får like mye glede av den som jeg har fått den siste uken. 

Jeg har på meg Oecan tights, Ocean bh og Miiego øreklokker. Settet jeg har på meg i turkis, er dessverre nesten utsolgt i alle størrelser, men det finnes også i mørk grå tights og mørk grå bh, og lys grå tights og lys grå bh. Hulldetaljene og passformen på dette setter er virkelig pent og behagelig. Uansett, her er spillelisten i mai.

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg