SPILLELISTEN I MARS

                                                                                                                                                                                                        Inneholder add-linker

Hei og hopp! Har du tatt påskeferie? Ettersom situasjonen er som den er, med covid og strenge restriksjoner, har jeg valgt å jobbe denne påsken. Afterski, hyggelige middager og annen sosialisering blir det lite av, dermed er det like så greit å komme seg på jobb, hvor jeg får sosialisert meg samt tjene litt penger. 

I dag tar jeg treningsfri, men jeg har likevel fullført månedens spilleliste, så nå er spillelisten for mars klar. Denne genseren fikk jeg for øvrig i posten i forgårs. Define cropped i lyseblå.  Fin, er den ikke? Jeg liker fargen veldig godt, samt at den ikke er alt alt for kort. Noen crop tops, synes jeg blir som en bh enn en topp. Denne genseren kan du justere, slik at du faktisk velger lengden litt selv. Genseren finnes også i sort, beige, hvit og mørk grå. Jeg har størrelse S, som er min normale størrelse.

Denne måneden føler jeg det er ekstra mye bass og guff i spillelisten. Kanskje det henger sammen med hjemmetreningen som jeg har bedrevet de to siste ukene? Jeg trenger i hvert fall mer fart, energi og motivasjon når jeg trener hjemme. Håper du liker listen!

God helg da dere. Uansett om du har påskeferie eller ikke, håper jeg du tar deg tid til å gjøre noe som får deg til å smile. Det er ekstra viktig i disse dager. Sett pris på alle de små gledene og forsøk å kose deg så godt som overhodet mulig.

 

Kristine ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg