SPILLELISTEN I NOVEMBER

God kveld dere. I dag hadde jeg egentlig tenkt til å dele en treningsøkt med dere. Hjemmeøkten var nemlig planlagt og skrevet ned. Likevel sitter jeg fortsatt på rumpestumpen. Og her tror jeg faktisk jeg blir sittende en drøy time til, før jeg så skal legge meg! Jeg har vært så fryktelig trøtt i dag og kroppen har strittet imot aktivitet. Den planlagte treningsøkten får derfor vente til imorgen.

Det jeg har gjort, er å oppdatere spillelisten, slik at spillelisten for november klar. Denne gangen føler jeg at det kanskje er ekstra mye futt og fart i musikken. Jeg tror det henger sammen det faktum at treningssentrene er stengt og at det er hjemmetrening jeg bedriver. For å få en god flyt i treningen hjemme, trenger jeg musikk med fart. Det gir meg ekstra med energi. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men for min del kjenner jeg at terskelen for å gjøre en styrkeøkt hjemme, er mye større enn det er å skulle gå på treningssenteret for å trene. Ja, jeg savner Sats veldig! Nå jobber jeg riktignok i helsevesenet og jeg har respekt for valgene som blir gjort, smittetiltak og lignende. Likevel synes jeg det er kjedelig med stengte sentre. Da forsøker jeg å gjøre det beste ut av situasjonen. Som å lage en spilleliste med ekstra mye futt.

Håper du får glede av spillelisten i november, enten du trener hjemme eller på senter. Ha en fortsatt fin torsdagskveld.

 

Kristine ♥

2 kommentarer
    1. Jeg er ikke så flink til å legge igjen en kommentar men jeg vil si at jeg setter pris på de her spillelistene hver måned 🙂 også bloggen din da seff. God helg Kristine 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg