SPILLELISTEN I NOVEMBER

Jeg kom akkurat hjem fra en treningsøkt. Ja, det blir noen treningsøkter her nede. Trening er en del av den jeg er og jeg elsker å også kunne ta meg en treningsøkt eller fire når jeg er på ferie. Jeg har ingen plan for hvor mye eller hva jeg skal trene. Jeg tar rett og slett en dag av gangen, nyter og tar meg en treningsøkt om jeg føler for det. I dag ble det en fullkroppsøkt med  bulgarske utfall, enarms roing, hip trhust med manual, sidehev, push ups og thrusters. Ettersom det ikke blir så mye trening på ferie som hjemme, velger jeg oftest fullkroppsøkter. Da får jeg trent gjennom hele kroppen et par ganger i løpet av uken. Også synes jeg jo fullkroppsøkte er veldig gøy. Da velger jeg rett og slett ut favorittøvelsene mine og det jeg føler for akkurat den dagen, og bare koser meg.

Før dagens treningsøkt ferdigstilte jeg spillelisten i november. På forhånd må jeg beklage av Vamos a la playa er på spillelisten. Som alltid består listen av mye fart og good vibes, i hvert fall etter min mening. I tillegg har jeg puttet inn et par låter som minner meg om ferie, sol og varme, som Vamos a la playa. Selv om du er hjemme i Norge, håper jeg du kan få glede av listen og at du får litt ekstra energi på din neste treningsøkt.

Nå skal jeg møte en kompis jeg har fått der nede. Vi skal spise lunsj og deretter se solnedgangen på stranden. Her er jo klokken to på dagen, mens i Norge nærmer det seg kveldstid og klokken er passert åtte. Håper du får en fin kveld. Og kanskje du får en ekstra god treningsøkt med ny spilleliste på øret i morgen?


Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg