SPILLELISTEN I SEPTEMBER

                                                                                                                                                                                          Inneholder add-linker

Hallo denne fredagen. Er det flere som kjenner seg helgeyr? Jeg vet ikke om det egentlig er et ord. Yr betyr vel at man er oppspilt på et vis. Helgeyr er rett og slett min måte å si at jeg er veldig oppspilt og klar for helg! 

Jeg har på meg denne superfine genseren fra IcanIwill, Inhale sports bra – ryggen på denne bhen er bare så flott, Rockaway tights og Miiego øreklokker. Jeg vet ikke med dere, men jeg falt virkelig for denne genseren. Passformen er perfekt; litt kort fasong uten å være for kort, oversized, med smal hofte. I tillegg er den super behagelig og veldig myk og god. Det her blir nok en favoritt utover høsten, både til innekos med joggekbukse, men også over en jeans for en finere look ute blant folk. Genseren finnes i beige, slik jeg har, mørk grå-grønn og sort. Jeg vurderer allerede den sorte varianten også. Sort slår jo aldri feil. Skal, skal ikke?

Over til overskriften. Spillelisten i september er klar. Her er det veldig mange gode klassikere….i hvert fall i følge meg selv. Jeg elsker åtti- og nittitallsmusikk med en god beat. Gjerne en remix, og det er det mye av på denne listen. Håper du får glede av den. Jeg skal ta meg en treningsøkt nå og spillelisten spilles allerede på full guffe!

Kristine ♥

10 kommentarer

Siste innlegg