SPILLELISTEN I SEPTEMBER

Herlighet, jeg synes tiden flyr ekstremt fort om dagen. Det føles som om det var i forrige uke jeg la ut spillelisten i august. Når jeg ser tilbake, ser jeg at det er en hel måned siden! Uansett, spillelisten i september er klar og jeg håper at du får glede av god musikk på noen deilige treningsøkter fremover. Om jeg kan hjelpe deg med å få litt ekstra energi eller treningsglede, er jo det helt fantastisk. Og god musikk på trening kan virkelig være med på å påvirke det! God musikk og god trening, er lik en skikkelig happy Kristine!

Selv er jeg på vei til en styrkeøkt når dette innlegget publiseres. Ja, jeg sitter faktisk på bussen akkurat nå. Er det det som kalles multitasking? Skrive et blogginnlegg samtidig som man er på vei til trening. I dag er det en fullkroppsøkt jeg har tenkt til å gjennomføre. For å være helt ærlig, er jeg litt usikker på akkurat hvordan økten vil se ut, men jeg tror den vil bestå av frontbøy, hip thrust, stående roing, bred nedtrekk, sidehev og aduksjon i kabel. 

Denne gangen består spillelisten av en del gode gamle klassikere, i tillegg til noen nye favoritter. Det er mye futt og gode vibber. I hvert fall i mine øyne. Ha en herlig onsdag dere!

 

Kristine ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg