SUPERSETT ØKTEN DIN

                                                                                                                                                                                                   Inneholder add-linker

Spesielt for hjemmetrening synes jeg supersett er helt genialt. Supersett er naturligvis også helt preket på treningssenteret om man har dårlig tid eller vil ha en effektiv økt. Det å supersette økten din gjør ikke bare at treningsøkten gjennomføres fortere, men det gjør også at du får ekstra belastning på muskulaturen om du supersettet to øvelser innenfor samme muskelgruppe. For eksempel om du supersetter knebøy med strak markløft, blir belastningen større på ben og rumpe.

Utfall bakover

Hjemmetrening synes jeg kan bli litt kjedelig om blir pausene for lange. Da har jeg lett for å begynne med andre ting som å vanne blomster, tørke støv, rygge ut av oppvaskmaskinen eller lignende. Her er supersett min redning. Pausene blir kortere, som gjør at jeg bedre klarer å holde fokus. Nok en grunn til at jeg elsker å bruke supersett hjemme!

Strak markløft

Supersett vil si at du kjører en øvelse direkte etterfulgt av en annen, før du så tar en pause. Dette er da et sett. Deretter gjør du et nytt sett.  Glute bridge

Dagens økt med supersett så slik ut
Knebøy 3 sett x 20 repetisjoner
supersett med 
Strak markløft 3 sett x 15 repetisjoner
Utfall bakover 3 sett x 15 repetisjoner
supersett med
Glute bridge 3 sett  20 repetisjoner

Frogpumps 2 sett x 30 repetisjoner
supersett med 
Sidesteg for rumpen 2 sett x 30 repetisjoner

En effektiv og god treningsøkt med fokus på rumpen. Jeg brukte kettlebell på denne treningsøkten. Har du ikke det kan du bruke en treningsstrikk, en sekk med noe tungt, et brannslukningsapparat eller lignende. 

Jeg må gi en liten shout out til dette antrekket; Ribbed tights og ribbed bh. IcanIwill har kommet med et nytt ribbed og seamless sett som sitter fint og er utrolig behagelig på kroppen. Dessuten er det på tilbud i dag og du får det til 25 % rabatt! Tightsen er høy på livet og med god stretch. Bhen gir god støtte, samtidig som den er vattert. Jeg har small i både tights og bh og vil si settet er helt normal i størrelsen. Jeg har mørk gråblå tights og gårblå bh. Settet finnes også i sort tights og sort bh, samt mørk sand tights og mørk sand bh. Når vi først snakker om rabatt. GymGrossisten har fått inn de to nye Noccosmakene Mango og Orange. Som du kanskje så på GymGrossisten i dag, testet jeg begge. Jeg elsker spesielt orange. Den er virkelig supergod! Den får du også på tilbud i dag her

Denne kjappisen på en halv times tid gav meg virkelig god vibes. Nå er jeg happy Kristine! Håper du også er en happy deg i dag. Fortsatt god  fredag!

 

Kristine  ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg