SVAR PÅ DISSE SPØRSMÅLENE

God morgen skjønninger♥ Jeg vil komme med en liten påminnelse og oppfordring denne lørdagsmorgenen. Akkurat nå ønsker jeg at du tar et par minutter av din dyrebare tid, til å tenke over hvor fantastisk og enestående akkurat du er. Ja, du som leser det her!

Gi deg selv to minutter til å svare på spørsmålene under. Du trenger ikke skrive ned svarene, du kan fint svare stille inne i ditt eget hodet. Ta frem stoppeklokken og bare gjør det! Jeg kan love deg at du ikke vil angre etterpå, og at du vil føle deg lettere til sinns og i bedre humør.

⋄ Hva liker du ved deg selv?
⋄ Hva er dine beste egenskaper?
⋄ Hva verdsetter andre hos deg?

Ikke glem å dyrk din egen kjærlighet til deg selv.Det er en livslang prosess som må jobbes med jevnlig. Det er så undervurdert, men gjør virkelig underverker for hvordan du har det, lykkefølelse, stressnivåer og din generelle helse! Ta vare på den du er. Du er spesiell og unik og fortjener egenkjærlighet. 
Ha en aldeles strålende helg!

 

Kristine ♥

4 kommentarer
  1. Kjempefint innlegg! Virkelig noe å tenke på 😃

   Jeg har et spørsmål utenfor tema. Er sukkerfri sjokoladepudding, skyr is, nytis, proteingodteri etc. så «sunne» at man kan nyte de til hverdags – typ så å si hver dag? Eller anbefaler du å fylle på med andre matvarer? Tenker spesielt på makroinnhold😃
   På forhånd tusen takk for svar😃

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg