TACO I SENGEN

De siste ukene har vært noen skikkelig dritt-uker. Det er sjeldent jeg bruker slike ord, men jeg har faktisk følt meg ordentlig dritt! Det begynte i slutten av oktober hvor jeg kjente at noe ikke stemte. Jeg var slapp og sliten, og følte meg litt ut av meg selv. Så fikk jeg ørebetennelse og regnet i grunn med at det ville gå over av seg selv. Noe det ikke gjorde og det spredde seg til en fullstendig infeksjon. Som sykepleier, tenkte jeg at det var influensa jeg fikk og lot det gå en stund før jeg tok kontakt med legen. En lang historie gjort kort, det hele endte med to forskjellige antibiotikakurer, hvor den siste ble avsluttet nå på søndag.

Jeg føler meg fortsatt relativt svak i kroppen, men jeg kjenner absolutt at jeg er på bedringens vei. Det blir nok en drøy uke, eller muligens to, hvor jeg fortsatt ikke føler meg helt i topp. En ting jeg kjenner veldig godt, er at jeg trenger mer mat og mer hvile enn hva jeg ellers gjør. I dag ble det derfor taco i sengen i stedet for den planlagte treningsøkten!

Jeg er nesten flau over hvor ofte jeg spiser taco. Jeg kunne levd på taco altså!

I dag ble det en rask variant hvor jeg stekte kyllingstrimler med paprika i forskjellige farger, rødløk, finhakket hvitløk og tacokrydder. Jeg la blandingen på tortillalefser og toppet med kesam, edamamebønner, tacosaus og osteskiver. Sunn og god middag på fem minutter!

I skrivende stund sitter jeg å spiser. Så fort jeg har skrevet dette innlegget skal jeg lage meg en tortilla til og skru på Netflix. Har du et serietips til meg? Jeg har akkurat fullført sesong to av WestWorld og trenger noe nytt å se på. Westworld kan jeg virkelig anbefale om du ikke har sett den. Det er en av de bedre seriene jeg har sett på lenge!

Kristine ♥

6 kommentarer
  1. Kjipt å bli sånn syk. Men godt du kan ta vare på deg selv og nyte taco i sengen. Synes du skal se Haouse of Cards. Ellers digger jeg matkanalen 😛
   Forresten om du ikke vet det, funker ikke det å åpne bloggen din i internett explorer.
   God bedring 🙂

  2. Du MÅ se Bodyguard om du ikke allerede har sett den. Helt fantastisk spennende fra start til slutt. Ligger på Netflix =)
   Ellers er Mad Men òg Dexter to av mine desiderte favoritter. Begge er relativt gamle serier nå ds, men kvalitet hele veien!

   Fra HBO slår jeg et slag for Olive Kitterigde (miniserie, drama), Six Feet Under (drama, med mye svart humor) og Liar (britisk thriller, miniserie)

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg