TACOGRYTE MED EKSTRA GRØNNSAKER

I dag er vært i Oslo trist, grått og vått. Da smaker det ekstra godt med en god og varmende gryte. Når den i tillegg har tacosmak, er jeg solgt. Jeg elsker at med smaken av taco!

Etter trening i dag laget jeg meg en enkel og rask tacogryte. Det her vil jeg kalle en perfekt hverdagsmiddag. Gryten er proppfull av smak, grønnsaker og sunn næring, den tar ikke mer enn ti – femten minutter å lage, og du kan også lage en stor porsjon og oppbevare i kjøleskapet slik at du har mat til flere dager.

Tacogryte med ekstra grønnsaker
Til 2 -3 porsjoner

1 pakke karbonadedeig
1 hvitløksfedd
1 cm chili
2 ss tacokrydder eller 1 pose ferdigkjøpt tacokrydder
1 boks hakkede tomater
2 ss tomatpure
1 boks bønner, jeg har brukt sorte bønner
1 boks minimais
1 rødløk
1/2 paprika
3 -4 sopp
2 stanger vårløk

Kutt grønnsaker i biter. Finhakket chili og hvitløk.
Stek karbonadedeig med løk, finhakket hvitløk og chili til løken blir blank. Det tar 3 -4 minutter. 
Ha i resten av grønnsakene, hakkede tomater, tomatpure og krydder.
Kok opp. La koke i 3 -6 minutter, avhengig av hvor godt kokt du ønsker grønnsakene.
Hell i bønner og maiskorn det siste minuttet.
Server.

Tacogryte med ekstra grønnsaker kan spises i seg selv eller du kan servere den med kokt ris, potetmos, pasta eller lignende. Jeg serverte med en klatt creme fraiche og tortilla lefser. 
God middag!

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg