TAKKNEMLIG OG DAGENS ØKT

Herlighet, det er så fantastisk deilig at treningssenteret har åpnet igjen. Jeg har ikke ord! Nå vet jeg ikke hvordan det er der du bor eller hvordan det har vært, men her jeg bor har det stort sett vært stengt siden november. Når treningssenteret nå åpnet igjen på lørdag, begynte jeg faktisk å gråte! Trening er så enormt viktig for meg. Jeg tørr faktisk påstå at det er min absolutt beste form for terapi, meditasjon og psykolog på en og samme gang. Det er her jeg får ut alt stress, sinne, negative tanker, shit, mas og kjas. Trening er mitt ultimate fristed. Og ja, jeg vet jeg har snakket om hjemmetrening utallige ganger de siste månedene, men det er ikke det samme som å trene på senter. Selv om trening, og egentlig all bevegelse og aktivitet, er bra for helsen vår, gir ikke hjemmetrening samme mentale effekt for meg. For at jeg skal få meg en ordentlig “psykologtime” må jeg på treningssenteret. Først da klarer jeg å koble ut, bare være og sortere alle tanker og følelser i topplokket. Jeg er så evig takknemlig for at det nå har åpnet!

Dagens økt bestod av noen baseøvelser og et realt brennende supersett til slutt. Har jeg masse energi, slik som i dag, synes jeg det er ekstra deilig å avslutte med litt puls, droppsett eller noen lignende som gir en brennende og god følelse i muskulaturen. Dagens økt så slik ut:

Knebøy
4 sett x 6 -8 reps
Chins med nøytralt grep
4 sett x 12 -5 reps, her økte jeg vektene for hvert sett 
Hip trhust
4 sett x 12 -8, her økte jeg også vektene for hvert sett
Stående roing bredt grep
3 sett x 8 reps
Skulderpress 
3 sett x 8 reps
Utfall
2 sett x 8 reps og 2 sett x 30 reps.
Jeg avsluttet altså med 2 sett utfall med 30 res. Det brenner godt i rumpe og lår!

Hver gang jeg går innenfor treningssenterets dør sender jeg en god tanke til universet med takknemlighet for at treningssenteret er åpent og ikke minst for at jeg har en kropp som kan trene. Takk!

 

Kristine ♥

4 kommentarer
    1. Det stengte hos meg nå. Men har vært heldig da. Det har jo vært åpent hele tida ellers. Kos deg med treninga Kristine 🙂 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg