TILBAKE HJEMME OG FAVORTITTSKÅL

                                                                                                                                                                                           Inneholder add-linker

Da er jeg kommet meg tilbake til kalde, grå Norge. Etter å først ha tilbrakt en god uke i Miami med nærmere tredve grader og så fem dager i fantastiske New York, var det ganske trist å komme hjem. Spesielt med dette øsepøsende og grå været! Selv om det er kaldt i New York, er det fortsatt varmere enn i Norge. Temperaturen der ligger på rundt ti grader. I tillegg er det noe med steningen der, som er helt annerledes enn her! Jeg følte meg faktisk litt smådeppa når jeg låste meg inn i min egen leilighet tidligere i dag.

Det jeg derimot har gledet meg til de to siste dagene, er å sove i egen seng og å kunne lage den gode maten min. Jeg passer alltid på å legge på rent sengetøy før jeg drar på reise. Det er så deilig å komme hjem til ren seng. Når jeg nå er tilbake hjemme, er min deilige seng og favorittskålen med havregrøt noe av det jeg finner mest glede i. I det jeg kom hjem, slang jeg meg ned på sengen og tok en halvtime på øyet. Jeg var ikke helt motivert for å pakke ut og starte dagen. Det har vært en lang flyreise.

Til middag i dag, som faktisk inntas i skrivende stund, ble det naturligvis favorittskålen med havregrøt. Det er lite som slår en god skål med masse godsaker i! Grøten ble laget på klassisk vis med 50 / 50 havregryn og havremel.  Jeg synes konsistensen på grøten blir best med en blanding. Så kokte jeg grøten opp på melk, vann, bittelitt himalaya salt, en klype sukringold og en ørliten dæsj kardemomme. Når grøten er ferdigkokt kommer det som gjør den til favorttskålen; masse, masse god topping! Jeg brukte epler i biter, proteinpudding i vaniljesmak, kakaonibs, en salted caramel proteinbar skåret i biter og kokossirup. Nam!

Som denne har vært savnet. En bedre favorittskål tror jeg ikke jeg kan tenke meg. Den er bare så god!
Hva savner du mest når du er tilbake hjemme etter en ferie?

Nå skal jeg spise opp, før jeg skal  forsøke å pakke ut kofferten. Det blir en rolig fredagskveld. Planen er å legge meg tidlig., slik at forhåpentligvis kan sove meg av jetlagget på en natt. Det er lov å håpe!
Ha en fin fredagskveld!

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg