TILGI DEG SELV

                                                                                                                                                                                      Inneholder add-linker

Nå som vi er i gang med et nytt år, har jeg et ønske. Det er at du tilgir deg selv for det du har gjort og ikke gjorde i året i 2018.
Vi gjør feil hele tiden. Det er menneskelig. Det som derimot ikke er lurt eller medmenneskelig ovenfor deg selv, men som de aller fleste av oss gjør, er å bære nag for fortiden og alt vi skulle gjort annerledes. Uansett om du sitter på en følelse av at du spiste for mye i julen, at du skulle trent mer, at du ikke stilte opp nok for familien din, eller noe helt annet. Ta deg et lite øyeblikk. Pust dypt. Tilgi deg selv og gi slipp på året som har gått.

Jeg har på meg Better Bodies Hoodie.

Spiste du for mye i julen? Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg gjorde det samme. Spist er spist. Tenk fremover.
Har du stolt på feil person? Det gjør vi alle av og til. Du kunne ikke ha spådd fremtiden og på forhånd visst at du ville bli dolket i ryggen. Tilgi deg selv.

Tok du feil valg? Vi tråkker alle på feil sti med jevne mellom rom, men hver eneste avgjørelse du tok, tok du fordi du trodde det var riktig på det tidspunktet.
Gjorde du feil? Vel, du gjorde det du gjorde, ut ifra dine ønsker. Stå for dem.
Var det noe du ikke gjorde? Husk at det alltid vil komme flere muligheter, og neste gang er du kanskje klar for å ta dem.
Stilte du ikke opp for andre? Tilgi deg selv for det. Du kan ikke alltid være der for alle andre. Du må faktisk prioritere deg selv også. I fremtiden vil du få flere muligheter til å vise disse menneskene at du er glad i dem.
Var du ikke der for deg selv? Å være oss selv og å elske oss selv er en livslang prosess. Selv om du ikke har valgt deg selv hele tiden, lærer du stadig om viktigheten av å velge og å være deg selv.
Føler du at du har mislykkes på noen måte? Det er dine feil du lærer mest av. Trøst deg selv med at du prøvde. Det er en seier i seg selv.
Var det noen ganger du ikke fulgte din indre stemme? Tilgi deg selv for det. Du var uselvisk, men det har gjort at du har lært deg selv bedre å kjenne.

Du kan ikke spå fremtiden. På samme måte burde du heller ikke dvele over fortiden. Det som betyr noe er hvordan du reiser deg opp og kommer deg videre. Gi deg selv en god klem og tilgi deg selv for alt som ikke gikk som forventet i 2018. Det er tid for å gi slipp på all sorg, smerte og skuffelse. Det er et nytt år. Gi deg selv en ny sjanse. Hver eneste dag du kom deg igjennom i 2018, gjør at du vil leve litt bedre i 2019. Ja, du kommer til å gjøre mange feil dette året også. Det vil vi alle, men husk at det er disse feilene som vi lærer av og som styrker oss.

Kristine ♥

6 kommentarer

Siste innlegg