TIPS – EN SALIG BLANDING

                                                                                                                                                                                  Inneholder add-linker

I kveld vil jeg komme med en salig blanding av tips som jeg har erfart den siste tiden. Håper du kan få gleden av noen av disse.

 Airfryer
Som jeg skrev i helgen, gikk stekeovnen min i stykker. I påvente av en ny stekeovn, kjøpte jeg meg en Airfryer. For å være helt ærlig, har jeg vært negativt innstilt til Air Fryer. Mest fordi jeg har tenkt at man kan få samme effekt i en stekeovn og at airfryeren vil oppta mye plass. Nå har jeg endret mening totalt! Alt blir langt mer crispy i en airfryer. Jeg har brukt den til at fra grønnsaker og poteter, til laksefilet og kyllingbiter. Til og med ristede kikerter og sjokolademuffins har jeg hatt i airfryeren med godt resultat. Jeg liker virkelig det at jeg bare kan “slenge” noe i den og gjøre noe helt annet, så piper den når maten er ferdig. En airfryer er faktisk helt genialt! Jeg kjøpte meg en Philips variant. Vil du ha en rimeligere airfryer, har du slik som denne fra Tristar, som har fått gode anmeldelser.

⋄ Sov med hårkur
På vinterstid kan håret mitt fort bli tørt og frizzy. Har vi forresten et godt norskt ord på frizzy? Du vet alle disse små babyhårene som står ut til alle kanter? Uansett, jeg har i hvert fall mye av disse på denne tiden av året når det er kaldt ute og varmt inne med lav luftfuktighet grunnet alle varmeovner som står på. Jeg kom tilfeldigvis over et tips på nettet for omtrent en måned siden. Der anbefalte de å sove med hårkur. Etter dette har jeg gjort det omtrent annen hver uke og det har virkelig gjort underverker for håret mitt. På kvelden tar jeg hårkur i håret. Jeg fokuserer på røttene og forsøker å holde meg unna hodebunnen. Så setter jeg på meg en plasthette og sover med den natten over. Når jeg da skyller ut hårkuren på morgenen, er håret silkemykt og velpleid. Det finnes mange hårkurer der ute, jeg liker Olaplex hair perfector.

⋄ Tilbud på vitaminer
Akkurat nå er det tilbud på vitaminer hos GymGrossisten. Jeg er, som dere vet, opptatt av at maten skal være det viktigste. Kosttilskud er kun et tilskudd, en slags prikken over i’en, men det kan absolutt være nyttig. Spesielt D-vitamin er viktig for oss som bor i Norge. Jeg har skrevet et helt eget innlegg om D-vitamin som du kan lese her. I tillegg til D-vitamin tar jeg også multivitamin og omega-3 fast hver eneste dag, og dette anbefaler jeg i nittini prosent av tilfellene til mine online coaching kunder.

⋄  Tenk som en munk
Jeg er nå halvveis i denne boken og jeg elsker den! Tenk som en munk av Jey Shetty er en lettlest bok som kommer med mange konkrete tips og øvelser. Gjennom tidene har jeg lest mange selvhjelpsbøker og bøker om mental helse. Stort sett har jeg ikke gjort noen av ølvesene som er forklart i bøkene. Denne gangen derimot, har jeg gjort omtrent alle. Det er ikke alltid jeg har skrevet ned tenk, ofte har jeg bare tenkt igjennom øvelsene og laget listene i tankene. Denne boken tror jeg kan endre meg til det positive. Dette er en bok jeg kan anbefale alle, enten du er opptatt av selvutvikling eller ikke. 

Sunny Soda
Har du fått med deg at Nocco har kommet med en ny smak? Sunny Soda er den nye smaken. Den kommer rett inn på min topp tre liste. Pære er for øvrig min ultimate favoritt og har vært det i alle ær. Sunny Soda kommer nok som nummer to. Dette er en frisk og god drikk som ikke er for søt. Jeg liker også godt at den inneholder mindre koffein enn de andre. Denne inneholder 100 mg koffein. Sunny Sofa har kommet inn på hos GymGrossisten her.

Vektdyne
Jeg fikk meg en vektdyne i begynnelsen av desember, da var jeg i en periode hvor jeg ikke sov spesielt bra og ville teste alternative metoder for bedre søvn. Valget falt på The NAP lab sin vektdyne. En vektdyne er rett og slett en dyne som veier mer enn din vanlige dyne. En del forskning viser at å sove med en slik dyne, kan gjøre at kroppen restituerer seg bedre og at man sover dypere. I starten var jeg skeptisk, men jeg er positivt overrasket over hvor godt jeg likte denne. Det føles litt som å få en god bamsekveld som blir pakket rundt meg hver gang jeg skal sove. Om du sliter med søvn, kan det være verdt å teste.

⋄ Krøll bakepapiret
Hvorfor har ingen fortalt meg dette før! Om du krøller bakepapiret sammen til en stor krøllblad, for å så brette det ut igjen før du legger det i kakeformen, er det så mye enklere å bruke bakepapiret. Da får du formet bakepapiret akkurat slik formen er, uten at papiret revner. Dette er bare helt genialt!

 

Kristine ♥

2 kommentarer
    1. Jeg har en air fryer jeg også. Beste invisteringa jeg har gjort. Bor alene og air fryer gjør at jeg spiser sunt. At jeg ikke bare putter en grandis i ovnen men i stedet grønnsaker, poteter og kjøtt i ari fryer. Enig med deg at det er genialt =)

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg