TRE ANNERLEDES KONDISJONSØKTER

Jeg har gjort utrolig lite kondisjon den siste tiden. Såpass lite at jeg kan telle antall kondisjonsøkter jeg har hatt de siste tre månedene på en hånd! For å motivere meg selv, og forhåpentligvis også dere, har jeg funnet frem tre annerledes kondisjonsøkter. Er det en treningsøkt jeg liker godt, pleier jeg å skrive økten ned i treningsglede-boken min. Disse tre øktene som jeg nå deler her, er notert i den boken. Tre annerledes kondisjonsøkter som gir treningsglede. 

⋄ Gjennomfør på tid
3000 meter løping
2000 roing
1000 meter ski erg

Først løper du 3000 meter. Finn et tempo du klarer å holde. Du skal bli andpusten, men ikke ligge på makspuls. Når du har løpt de 3000 meterne, går du så over på roing. Trenger du en liten pustepause først, tar du det. Ro så 2000 meter før du går videre til siste runde som består av 1000 meter ski erg. Ferdig! Denne er langt tyngre enn man skulle tro!

 

⋄  Gjennomfør på tid
1000 meter roing
30 kettlebell swings
1000 meter løping
30 sit ups
1000 meter roing
30 air squats
1000 meter løping
30 push ups

Gjør alle øvelsene rett etter hverandre på kortest mulig tid. Husk likevel at alt skal gjennomføres med god utførlese og riktig teknikk.

 

⋄ 5 runder på tid
1 minutt sykling
1 minutt roing
1 minutt ski erg
1 minutt sideplanke, 30 sekunder på hver side

1 minutt hvile

Gjennomfør 5 runder. Her kan du også bytte ut for eksempel ski erg eller roing mot andre ting som løping, burpees eller elipsemaskinen. Poenget er at du skal gjøre 3 forskjellige kondisjonsformer 1 minutt i tillegg til planke.

Dette er tre annerledes kondisjonsøkter som jeg har funnet glede i, og som jeg håper at jeg får motivert meg til å gjennomføre i nærmeste fremtid. Henger du deg på?

 

Kristine  ♥

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg