TRE DAMER SOM FORTJENER FREMSNAKK

Denne verden er full av kule damer. Damer jeg ser opp til, som jeg inspireres av og som jeg lærer av. I dag vil jeg trekke frem tre av de.

Vi mennesker er ofte ikke så flinke å skryte av andre. I stedet misunner vi dem. Jeg var slik tidligere, men har jobbet mye med dette mentalt. Etter at jeg i stedet begynte å heie, applaudere og skryte av de jeg synes fortjener det, har jeg også fått det bedre med meg selv. Så før jeg går over til de tre damene som fortjener fremsnakk, vil jeg råde deg til å skryte av et menneske i dag. Gi noen et kompliment, fortell noen at de gjør noe bra eller lignende. Jeg er sikker på at du vil få glede av det selv, i tillegg til at du også gleder den andre personen.

3 damer som fortjener fremsnakk

Christin Foss står bak kongresspartner, som er er et eventbyrå som organiserer alt fra mindre kurs til større kongresser. Dette er en dame det virkelig er futt i. En skikkelig ildsjel! Hun ønsker å hjelpe andre med å leve et mer optimalt liv. Christin arrangerer en rekke konferanser, hvor Kvinnehelsekonferansen er blant de siste tilskuddene. Da jeg oppdaget konferansen falt jeg pladask. Dette er en konferanse jeg måtte få med meg! Og ja, jeg er selvfølgelig påmeldt. Kvinnehelsekonferansen går av stabelen 11 -12 september i Sandvika, som er 10 minutter med tog fra Oslo.   Dette blir en helg proppfull av inspirasjon og good vibes. Det blir foredrag av dyktige kvinner og menn, hvor da kvinnehelse er i fokus. Temaer som blir tatt opp er energi og stress, trøstespising, selvfølelse, hvordan en kan ta vare på tarmen sin, sukkeravhengig het, hvorfor vi er slitene, og mer. Du kan lese mer om kvinnehelsekonferansen her og melde deg på her. Frem til første juli er det en early bird pris med rabatter. Jeg gleder meg i hvert fall skikkelig! Både til foredrag og mer kunnskap, men også til å mingle og omgås nye mennesker. Det beste med slike konferanser, er ofte at man møter så mange hyggelige mennesker, som for eksempel Christin Foss. Jeg har allerede avtalt med Christin at jeg skal få gi henne en stor klem og hente litt futt fra henne.

Janne Walle

Janne Walle driver Ærlige Walle som er hudpleieprodukter som er hundre prosent naturlig. Og dette er jeg liker veldig godt. Jeg foretrekker å bruke naturlige hårpleieprodukter da vi får i oss utrolig mange kjemikalier daglig. Gjennomsnittspersonen bruker mellom 10 -15 produkter på huden hver dag, som hver av dem har cirka 125 forskjellige ingredienser.  De aller fleste av disse ingrediensene har liten eller ingen sikkerhetstesting. Å bytte til mer naturlig hårpleieprodukter, er en enkel måte å redusere den totale belastningen du får for kjemikalier. Og her vil jeg altså trekke frem Janne. Både fordi Janne lager gode produkter, men også fordi det er kult at hun gjør dette selv. Hun har virkelig gått for lidenskapen sin og startet Ærlige Walle, en liten norsk bedrift som lager hudpleieprodukter som gjør godt for oss. Dessuten er Janne en real solstråle og jeg synes det er fint å kunne støtte lokale små bedrifter i Norge som i tillegg gjør en god jobb. Jeg vil spesielt trekke frem leppepomaden hennes og magnesiumkremen. Janne lager leppepomade med enten lavendel og peppermynte. Jeg elsker peppermynte som har en oppfriskende og god følelse. Den legger seg fint på leppen og pleier godt. Magnesiumkremen bruker jeg på såre muskler og ledd om jeg har det, og jevnlig på venstre legg, som jeg fort kan få krampe i. Magnesium er nemlig lindrende og hjelper mot kramper. Produktene inneholder i all hovedsak talg fra hundre prosent gressforet storfe og eteriske oljer. Hvor fantastisk er ikke det?!

Line Lilalife
Jeg må bare ærlig innrømme at jeg aldri har møtt Line, men dette er en dame jeg virkelig har fått sansen for gjennom hennes podcast og instagram. Line er ernæringsterapeut og har podcasten lekent liv med Lilalife, som jeg for øvrig anbefaler å høre på. Hun har med seg mange spennende gjester hvor det er snakk om fordøyelse, hormoner, selvtillit, psykisk helse, kosthold, hverdagsmagi og en rekke andre temaer. Line tar egentlig for seg alle temaer som kan gjøre at vi optimaliserer helsen vår. Og vi vil jo alle leve et så bra liv som overhode mulig. Jeg hører på mange podcaster, men grunnen til at jeg har falt helt for Line er fordi hun virker som et helt fantastisk vesen med en utrolig positiv og smittende energi. Det høres kanskje dumt ut, men jeg får skikkelig lyst til å ha Line i vennegjengen min. Hun bare oser av gode vibber! Hun brenner også for å hjelpe og inspirere andre med å få en bedre helse på en naturlig måte. Som Line så fint sa på en instagram story, du og livet ditt er det vakreste og mest dyrebare du vil eie, så invester i deg selv og ta deg selv på alvor. Jeg tipper også at Line skal på kvinnehelsekonferansen i september. Da skal jeg i så fall si hei! 
Det var tre damer som jeg synes fortjener fremsnakk og som jeg håper dere også kan bli inspirert av.

 

Kristine ♥

4 kommentarer
    1. Det her er kult. Alltid bra med jenter som tørr skryte av andre jenter. Spesielt fremmede. Mer av det her 👏

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg