TREN PÅ MANDAGER

                                                                                                                                                                                                  Inneholder add-linker

Mandag igjen! Jeg virkelig elsker å få inn en god treningsøkt på en mandag. Det er noe jeg anbefaler alle å sette av tid til. Da setter du på en måte standarden for hvordan resten av uken din skal se ut. Det er ofte mye enklere å fortsette med gode rutiner, når du allerede har gjennomført en økt.

Ikke minst, mange føler seg ofte trøtte og daffe på mandager. Da er en treningsøkt med på å gi deg en god følelse, overskudd og energi som kommer til nytte senere i uken.

Om det er slik at du senere i uken synes det er vanskelig å komme deg på trening, kan du tenke tilbake på mandagsøkten og den deilige følelsen du hadde etterpå. Bruk mandagsøkten for det den er verdt!

Jeg har på meg IcanIwill tights og BetterBodies crop topp, og er på vei til å ta på meg en IcanIwill singlet.  

Jeg startet mandagen med en treningsøkt i formiddag. Det ble en fullkroppsstyrkeøkt bestående av chins, haclift, enarms roing med manual, step up, enarms skulerpress med manual og rygghev med rumpefokus. Jeg har lagt ut video av noen av øvelsene på story på instragram, @kristine_aure. Etter dagens økt, er jeg ekstra motivert for å fortsette uken i det gode sportet.

Har du trent i dag? Enten du har trent eller ikke håper jeg mandagen din har vært bra. Hvis ikke; bedre lykke i morgen! Forsøk å tenk at nå kan resten av uken bare komme, for du er sjefen og dette blir en fantastisk uke!

 

Kristine ♥

6 kommentarer
    1. Også har mN lissom mer energi på mandag synes jeg. Sikkert fordi jeg hviler i helgen 😛

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg