TRIPPEL SJOKOLADEMUFFINS MED SJOKOLADEGLASUR OG SJOKOLADEBITER

                                                                                                                                                                                                   Inneholder add-linker

God søndagsmorgen Hva sier du til saftige, sunne og super gode trippel sjokolademuffins? Ja, takk, sier jeg i hvert fall. Jeg har nemlig akkurat laget deilige sjokolademuffins med sjokoladebiter, toppet med en kremet sjokoladeglasur. Så godt!

En venninne bestilte noe deilig med sjokolade til vi skal møtes etterpå. Jeg slang i sammen disse trippel sjokolademuffinsene. Jeg tror hun kommer til å juble når hun ser disse. Muffinsene er om mulig enda bedre enn hva de ser ut som på bildene. Disse må du prøve!

Trippel sjokolademuffins med sjokoladeglasur og sjokoladebiter


Sjokolademuffins

2 egg
4 ss sukringold
1/3 ts salt

1/2 ts vaniljepulver
150 g kesam
1 ts bakepulver
40 g kakaopulver
40 g mel / tørrvare, jeg brukte, 20 g bokhvetemel og 20 g havremel
15 g vaniljeprotein, jeg har brukt french vanilla, eller 15 g ekstra mel
0,5 dl melk
Ca 80 g hakket sukkerfri sjokolade

Bland sammen alle ingrediensene utenom den hakkede sjokoladen.
Ha eventuelt i mer væske om røren blir tørr.
Rør så inn hakkede sjokoladebiter.
Stek på 175 grader i 15 minutter.
Avkjøl.

 

Sjokoladeglasur

100 g gresk yoghurt eller kesam

100 g phildephia
20 g sjokoladeprotein, jeg har brukt double rich chocolate, kan sløyfes
30 g kakaopulver
1/4 ts salt
2 ss sukrinmelis
1 ss fibersirup, eventuelt mer sukrinmelis

1/3 ts vaniljepulver

Bland sammen alle ingrediensene. 
Ha glasuren over de avkjølte muffinsene.
Jeg toppet med litt revet sjokolade for synets skyld. 

Server.

Hvem kan vel avstå slike deilige trippel sjokolademuffins? Mmmm….
Jeg ska i hvert fall gå å ta meg en muffins til nå. Håper du lar deg friste og at det faller i smak. Ha en nydelig søndag!

 

Kristine  ♥

6 kommentarer
    1. Skal bare på butikken og g kjøpe kesam så skal jeg lage de her. Bruker du mager kesam? 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg