UKENS TRENING

Denne uken har jeg hatt en  virkelig god treningsuke. Det er så deilig å kjenne at energien gradvis øker og at motivasjonen øker i takt med energien. I starten når jeg fikk hashimoto, krasjet stoffskiftet mitt totalt. Og når stoffskifte krasjer, føler man seg ekstremt sliten og utmattet. Jeg kommer sakte men sikkert til den Kristine jeg egentlig er. Og det føles rett og slett fantastisk deilig! 

Denne ukens trening har sett slik ut

◦  Mandag
Fullkroppsøkt
Jeg startet uken med en fullkorppsøkt. En real festøkt av en treningsøkt. Det ble pull ups, hip thrust, benpress, roing med hantler, skulderpress og kickback i kabel. 

◦ Tirsdag
Hvile

◦ Onsdag
Styrke på underkroppen
Jeg fikk veldig dårlig tid. Jeg møtte nemlig noen jeg kjente på trening og ble stående å prate. Derfor måtte jeg mikse og trikse litt for at økten skulle gå fort. Jeg gjorde knebøy, gående utfall, sumo knebøy med manual supersatt med RDL marklft med manualer og rygghev med rompefokus med droppsett hvor jeg først gjorde et sett med vekter og så rett på et sett med egen kroppsvekt. 

◦ Torsdag
Overkroppsøkt
En koseøkt med masse overkroppspumping. Chins, sittende roing, skulderpress i maskin, facepull, bicepscurl og enarms triceps pushdown. 

◦ Fredag
Underkroppsøkt.

Her gjorde jeg igjen knebøy. Onsdag gjorde jeg knebøy med lettere vekter og flere repetisjoner, mens denne dagen ble det tyngre vekter og færre repetisjoner. I tillegg ble det hip thrust, bulgarske utfall, leg extension og abduction i kabel. 

◦ Lørdag
Intervaller.
Jeg løp de klassiske 30 / 30 intervallene. 30 sekunder rask løping + 30 sekunder hvile x 15. 

◦ Søndag
Hvile.

Det var min treningsuke. Nå ser jeg allerede frem mot neste. I mellomtiden skal søndagen nytes. Håper du får en finfin søndag!

 

Kristine  ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg