UTEINTERVALLER

                                                                                                                                                                                                Inneholder add-linker

Hei dere og gratulerer så mye med gårsdagen ♥ Hipp, hipp hurra for Norge. Jeg måtte stoppe opp og tenke over hvor fantastisk heldig jeg er som bor i dette landet. Vi har det godt! Selv om feiringen for de fleste av oss ikke ble helt som den pleier, håper jeg likevel du hadde en bra dag og takket landet vårt. Selv jobbet jeg på kvelden. Jeg startet dagen med god tur i regnværet. Det var ganske så vått og forfriskende. Deretter hadde jeg en lunsj med en venninne og var resten av kvelden på jobb.  

Over til noe helt annet, årets første uteintervaller. Jeg har nettopp løpt intervaller uten nemlig. Jeg lurer faktisk på om det er årets første intervaller! Jeg har ikke gjort mye kondisjonstrening i det siste. Det var utrolig tungt, men til gjengjeld veldig deilig når jeg var ferdig. Jeg løp en slags fartsintervaller hvor jeg økte hastigheten, altså forsøkte å løpe litt raskere, for hver intervall.

Uteintervaller

5 minutter oppvarming

Intervaller
5 minutter rask løping + 1 minutt rask gange
4 min rask løping + 1 min rask gange
3 min rask løping + 1 min rask gange
2 min rask løping + 1 min rask gange
1 min spurt  + 1 min rask gange
30 sekunder all out sprint
Forsøk å øk hastigheten for hver intervall. Løper du inne er dette enkelt ved å øke hastigheten på møllen. Løper du ute forsøker du å løpe litt raskere for hver gang. De to siste intervallene, skal nærmest være full spurt!

5 minutter nedtrapping.

Jupp jeg ser litt trøtt ut. Og jeg føler meg litt trøtt på disse bildene også. Klokken er rett over syv, og verken jeg eller kroppen er helt våken! Jeg har på meg den nye Divine tightsen, Divine bh, Essential Hoodie (jeg har varianten uten hette, men den er utsolgt) og Miiego øreklokker. Divine tightsen har jeg bare hatt en uke og den er allerede blitt en favoritt! Den er seamless, høy i livet, sitter som støpt og som fremhever rumpen. I like!

Nå skal jeg lage meg litt mat og sette meg å jobbe med mine online coaching kunder. Ha en herlig tirsdag dere!

 

Kristine ♥

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg