VEGETAR QUESADILLAS

Å, dere, dagens middag var så god! Jeg laget vegetar quesedillas. Jeg er et veldig kjøttmenneske, jeg føler ofte at jeg må ha en god proteinkilde, fisk, fugl eller kjøtt, for å føle at måltidet er komplett og for at jeg skal bli mett, men disse queseidllaene dekket faktisk alle behov for meg!

Tortillaene jeg brukte er fra ComoMEexico. I fare for å høres kjøpt og betalt ut, noe jeg ikke er, må jeg bare si at dette er verdens beste tortillas. Disse tortillane smaker akkurat som du tenker deg at en god gammel oldemor lager tortillas. De er så saftige og full av smak. Er du taco eller tortillafan som meg, må du rett og slett kjøpe disse tortillane.

Over til vegetar quesedillaene igjen. Disse kan fylles med mye forskjellig, jeg har valgt å fylle de med avokado, kidneybønner, revet ost, limesaft og grønnsaker. Jeg moste avokadoen og bønnene godt ned i tortillane, det gir en kremet og god slags dressing i quesedillaene.

Vegetar quesedillas

Tortillalefeser
Avokado
Hvitløk

Chili
Kidneybønner
Lime

Tomatpure
Tomat

Maiskorn
Vårløk
Salt og pepper
Revet ost, jeg har brukt Jarlsberg

Kutt avokado i biter. Finhakk hvitløk.
Del tomat og vårløk i små biter.
Legg halvparten av tortillaene utover kjøkkenbenken. Legg på avokado, finhakket hvitløk og chili, og kidneybønner. Press over limesaft. Mos bønnene og avokadoen ned i tortillaene med en gaffel.
Legg over tomat, maiskorn og vårløk.
Ha over salt, pepper og revet ost.
Smør de resterende tortillaene med tomatpure og legg en av disse over på tortillaene med avokadoblandingen. Trykk de litt sammen.
Stek hver quesedilla i en tørr stekepanne på middels til høy varme i 2  minutter på hver side. Jeg bruker varme 7 av 9.
Når du skal snu quesedillaene lønner det seg å bruke en skjærebrett over pannen, og så snu pannen slik at quesedillaen detter ned på skjærebrettet. Da kan du gli quesedillaen ned i pannen igjen.
Eventuelt kan du også steke dem i ovnen på 200 grader i 5 -8 minutter.
Del quesedillaene i biter.
Server.

Altså, jeg har ikke ord for hvor godt det her var. Nam, altså! En middag på ti -femten minutter som både er sunn, knall god og full av næringsstoffer. Håper du prøver den. Du vil ikke angre!

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg